Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reeder A8i Quad Core Rom Nasıl Yüklenir?
Reeder A8i Quad Core Rom Nasıl Yüklenir?
esaka - #1
Merhaba akadaşlar
klavuz ve rom dosyasını indirdikten sonra videomuzu izliyelim
hocam iyi geceler benim bir sorum olacak reeder a8i quad tabletimde modemimde sorun olmamasına rağmen sürekli kesinti yaşıyorum yazılım atıcam fakat yapamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
hocam iyi geceler benim bir sorum olacak reeder a8i quad tabletimde modemimde sorun olmamasına rağmen sürekli kesinti yaşıyorum yazılım atıcam fakat yapamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
Merhaba, bende tarif edildiği gibi yapıyorum. yükleme başlıyor ama %25 hata veriyor. Yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum.
Sorun ne olabilir acaba? Tablette ve proğramda ekran görüntüleri aşağıdaki gibi.
Merhaba, bende tarif edildiği gibi yapıyorum. yükleme başlıyor ama %25 hata veriyor. Yanlış bir şey yaptığımı sanmıyorum.
Sorun ne olabilir acaba? Tablette ve proğramda ekran görüntüleri aşağıdaki gibi.
Yazılım yükleme işlemi sırasında bilgisayarın Aygıt Yöneticisi'ni gözlemleyebilir misiniz?
Cihaz yükleme modundan çıkıyor mu, çıkıyorsa ne olarak görünüyor?
Yazılım yükleme işlemi sırasında bilgisayarın Aygıt Yöneticisi'ni gözlemleyebilir misiniz?
Cihaz yükleme modundan çıkıyor mu, çıkıyorsa ne olarak görünüyor?
Yükleme sırasında aygıt yönetici kısmında anormal bir durum yok. Bilinmeyen aygıt gibi vs. fakat bir iki defa pc den aygıt algılama ile ilgili bir ses geliyor. yükleme %25 gelince kalıyor. Tabletteki ekran görüntüsü aşağıdaki şekilde kalıyor. Tablette donanımsal bir sorun mu var acaba.
Yükleme sırasında aygıt yönetici kısmında anormal bir durum yok. Bilinmeyen aygıt gibi vs. fakat bir iki defa pc den aygıt algılama ile ilgili bir ses geliyor. yükleme %25 gelince kalıyor. Tabletteki ekran görüntüsü aşağıdaki şekilde kalıyor. Tablette donanımsal bir sorun mu var acaba.
Cihaz elimde olmadığı için ne yazık ki net bir şeyler söyleyemiyorum.
Yazılım yükleme işleminin yarıda kesilmesi bazen sürücülerden kaynaklanabiliyor.
Sorun Nand Flash kaynaklı da olabilir.
Benzer özelliklerdeki cihazlara uygulanan kurtarma yöntemleri sizin cihazınız içinde denenebilir.
Sorun tam olarak pc nin tableti görmemesinden kaynaklanıyor galiba driverları yükledim flash tool proğramından 5.1 versionu gösterdim tableti dnx moda getirdim fakat pc tableti görmüyor aygıt yöneticisinden baktım intel android ad diye görünüyor yani görmüyor daha doğrusu driverini kuramıyor lütfen yardımcı olun...
Sorun tam olarak pc nin tableti görmemesinden kaynaklanıyor galiba driverları yükledim flash tool proğramından 5.1 versionu gösterdim tableti dnx moda getirdim fakat pc tableti görmüyor aygıt yöneticisinden baktım intel android ad diye görünüyor yani görmüyor daha doğrusu driverini kuramıyor lütfen yardımcı olun...
Anladığım kadarıyla cihazınızı yazılım yükleme moduna alamıyorsunuz.
Belki sizi biraz uğraştıracak ama bu sorunu ancak kendi çabalarınızla aşabilirsiniz.
Yüklediğiniz yazılım cihazınız ile tam olarak uyumlu olmayabilir.
Yanılmıyorsam forumumuzda cihazınız için paylaşılan farklı yazılımlarda mevcut,
Onları da denemeniz faydalı olabilir.