Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reeder M7 Go Stock Rom + FRP Reset
Reeder M7 Go Stock Rom + FRP Reset
silivriserdar - #1
Merhaba arkadaşlar bu paylaşacağım konuda Reeder M7 GO cihazının stock rom ve frp sorununun nasıl çözüldüğünü paylaşacağım.
Yazılımı SP Flash Tool ile yükleme yapabilirsiniz.
SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1644.00.000 bu sürümü kullanabilirsiniz.
Konuda her şey açıkça belirtilmiş.
Ayrıca, detaylı anlatımında bulunduğu bir bağlantı da paylaşılmış.
Artık bundan sonrası, cihaza sizin yerinize gelip müdahale etmemiz olur.
Aynen gidip orda yapalım.Bu kadar zahmete girip buraya yazmaktan sa bi servise götürüp verin oda ekmek yesin.Her önüne gelen biraz meraklı olan kendini usta zannediyorkusura bakma ama bu anlama gelilyor...
Konuda paylaşılan yazılımı bende daha önce indirip arşivime eklemişim.
Az önce denedim, bir sorunla karşılaşmadım.
MT8167_Android_scatter dosyasını yorumuma ekledim.
spflash tool 5.1724 indirdim açtı ,,5.1724 altı 3 versiyonda açmadı fakat bu alt versiyonlarda casper a1 gibi cihazlara yazılımlarda sorun olmamıştı öğrenmiş olduk.. çok teşekkür ederim Allah razı olsun
spflash tool 5.1724 indirdim açtı ,,5.1724 altı 3 versiyonda açmadı fakat bu alt versiyonlarda casper a1 gibi cihazlara yazılımlarda sorun olmamıştı öğrenmiş olduk.. çok teşekkür ederim Allah razı olsun
BU HATA SP FLASTOOLDAN YAPIYOR USTE VERILMIŞ OLAN SP FLASTOOL DENEYIN KESSİN OLUCAKTIR TABLETI KAPATIP PİL UCLARINI SÖKÜP TEKRR LEHIMLEYIP YAPIN BAŞARILI OLUCAKTIR
BU HATA SP FLASTOOLDAN YAPIYOR USTE VERILMIŞ OLAN SP FLASTOOL DENEYIN KESSİN OLUCAKTIR TABLETI KAPATIP PİL UCLARINI SÖKÜP TEKRR LEHIMLEYIP YAPIN BAŞARILI OLUCAKTIR
Bu işlemi tablet açık ikenmi yoksa kapalı ikenmi yapmamız gerekiyor. benm bilgisayarım win10 verilen linkteki driverleri indiriyorm ama kurulamadı hatası alıyorum. şu işlemi bir türlü başaramadım. Tablet açıkmı kapalımı usb bağlayacaz bi bilgi verirseniz sevinirim.
Bu işlemi tablet açık ikenmi yoksa kapalı ikenmi yapmamız gerekiyor. benm bilgisayarım win10 verilen linkteki driverleri indiriyorm ama kurulamadı hatası alıyorum. şu işlemi bir türlü başaramadım. Tablet açıkmı kapalımı usb bağlayacaz bi bilgi verirseniz sevinirim.
Paradox ustamıza özellikle teşekkür eder, verdiği cesaret sayesinde çözdüm...
Tarafımca ilk kez denenmiş ve Reeder M8 GO modelinde bu yöntem işe yaramıştır. Sadece dikkat etmeniz gereken iki şey var...
Varan 1- Cihaza ait olan scatter içindeki değerleri alın.
Varan 2- Cihaz bu işlemden sonra açılmazsa eğer çöktü sanıp sakın panik yapmayın, lehim makinesi ile sadece kırmızı + olan ucu kaldırıp tekrar lehimleyin hepsi bu kadar...
Dipnot: sp flash toll'a manuel flash değerlerini girdikten sonra hemen altta kırmızı renkte yazan warning uyarısını dikkate almayın... Emeği geçen herkese çok teşekkürler iyi forumlar...
Paradox ustamıza özellikle teşekkür eder, verdiği cesaret sayesinde çözdüm...
Tarafımca ilk kez denenmiş ve Reeder M8 GO modelinde bu yöntem işe yaramıştır. Sadece dikkat etmeniz gereken iki şey var...
Varan 1- Cihaza ait olan scatter içindeki değerleri alın.
Varan 2- Cihaz bu işlemden sonra açılmazsa eğer çöktü sanıp sakın panik yapmayın, lehim makinesi ile sadece kırmızı + olan ucu kaldırıp tekrar lehimleyin hepsi bu kadar...
Dipnot: sp flash toll'a manuel flash değerlerini girdikten sonra hemen altta kırmızı renkte yazan warning uyarısını dikkate almayın... Emeği geçen herkese çok teşekkürler iyi forumlar...