Kullandığınız Odin versiyonu nedir ?twrp yuklenmiyorki rootluyayim yuklendi gozukuyor ama telefonun kendi recovery menusu aciliyor twrp gozukmuyor bu yuzden root atamiyorum
Kullandığınız Odin versiyonu nedir ?
Daha önce benim de başıma şöyle bir olay gelmişti. Odin versiyon 3.9 - 3.10 ile kurduğum TWRP açılmış olup aynî TWRP 'yi odinin 3.12 ile kurduğum zaman çalışmamıştı. Bu sebebten dolayı farklı odin versiyon ları ile denenmesi gerekiyor.Daha önce paylaşılan görselden anladığım kadarıyla 3.12 sanırım.
Emin olmayınız.kullanmadigim odin surumu kalmadı odinle alakasi yok
bende ıkı hafdir uğraşıyorum c7 7.0 root yapacam diye ama başaramadimmeraba kardesim 1 aydir delirmek uzereyim bir turlu root olmuyor telefon Telefonun modeli Samsung galaxy c7 7.0 nougat son surum odin ile kac defa denedim olmuyor lutfen yardim et
dün geceden beridir bu sorunu çözmeye çalışxtım sonunda çözdüm anlatayım belki faydası olur power ses yükseltme ve home tuşları ile recoverin bölümüne girdim temizle bölümünden tüm verileri temizledikten sonra tekrar odinle yükledim şükür oldu. bu menüye girmenin yollarını siteden araştırırsanız girersiniz zira ben bu bölüme nası girdim anlamadımabi dovland moddan cıkmıyor telefon
![]()