Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar bu çalışmamda J500F model cihazımızda FRP var iken Downgrade yapacağız. Ardından usb otg flash bellek ile FRP yi açacağız. Normal Şartlarda FRP var iken downgrade yapamayız. Ve bir çok versiyonlarda downgrade işlemine frp olmasa bile izin vermiyor.
Bu çalışma aktif bir cihazda test edilmiştir.
Galaxy J500F
Android Versiyonu : 6.0.1
Farklı varyasyonlardaki J5lere uygulamayınız. Cihazınız hasar görebilir.
İlk olarak aşağıdaki linklerdeki firmware dosyalarını indiriniz.
Merhaba Arkadaşlar bu çalışmamda J500F model cihazımızda FRP var iken Downgrade yapacağız. Ardından usb otg flash bellek ile FRP yi açacağız. Normal Şartlarda FRP var iken downgrade yapamayız. Ve bir çok versiyonlarda downgrade işlemine frp olmasa bile izin vermiyor.
Bu çalışma aktif bir cihazda test edilmiştir.
Galaxy J500F
Android Versiyonu : 6.0.1
Farklı varyasyonlardaki J5lere uygulamayınız. Cihazınız hasar görebilir.
İlk olarak aşağıdaki linklerdeki firmware dosyalarını indiriniz.
Arkadaşlar A5 2016 var. Android 7'ye güncellendi ama batarya sürem neredeyse yarı yarıya düştü. Geriye de dönemedim. Birkaç yöntem denedim ama olmuyor. Mümkünse android 5e dönmek istiyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden sağ olun.
Arkadaşlar A5 2016 var. Android 7'ye güncellendi ama batarya sürem neredeyse yarı yarıya düştü. Geriye de dönemedim. Birkaç yöntem denedim ama olmuyor. Mümkünse android 5e dönmek istiyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden sağ olun.
Merhaba Bu linkteki romları sırasıyla yükledim 45 dk fazla beklememe rağme telefon açılmadı. Samsung yazısında kalıyor.
Benimde sorunum google şifremi unuttuğum için telefonu açamıyorum. Z3x 28.5 sürümü ile de denedim Erasing frp hatası veriyor.
Marshmallow yüklediğimde telefon açılıyor ama google şifresini geçemiyorum.
Merhaba Bu linkteki romları sırasıyla yükledim 45 dk fazla beklememe rağme telefon açılmadı. Samsung yazısında kalıyor.
Benimde sorunum google şifremi unuttuğum için telefonu açamıyorum. Z3x 28.5 sürümü ile de denedim Erasing frp hatası veriyor.
Marshmallow yüklediğimde telefon açılıyor ama google şifresini geçemiyorum.