Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm arkadaşlar j710FQ Cihazı Odin mode Frp lock on yazıyor ve android başlamıyor recovery ekranı açılmıyor ünlem işaretinde kalıyor stock rom attım düzelmedim reapair firmware 4 lü rom ile yine düzelmedi bu nasıl çözülür şimdiden herkese teşekkür ederim
printThread_attachments
Adsız.png
489.1 KB
· Görüntüleme: 17
Aydar - #2
Bu sorun geçen aynısı başıma geldi, 3-5 tane yazılım indirdim denedim fakat bir sonuç alamadım.
Ve müşterimiz birazda aciliyeti vardı mecburen iade ettim.
Bir sonuç elden edemedim.
Bu sorun geçen aynısı başıma geldi, 3-5 tane yazılım indirdim denedim fakat bir sonuç alamadım.
Ve müşterimiz birazda aciliyeti vardı mecburen iade ettim.
Bir sonuç elden edemedim.
Elim de FQ model olmadığı için deneyemiyorum, ancak farklı çözüm bulana kadar denemekte fayda var.
En fazla brick olur eliniz de 4 parçalı repair firmware var zaten yüklerseniz düzelir.
Elim de FQ model olmadığı için deneyemiyorum, ancak farklı çözüm bulana kadar denemekte fayda var.
En fazla brick olur eliniz de 4 parçalı repair firmware var zaten yüklerseniz düzelir.
bulunan twrp'yi indirip cihaza kurun. Twrp açıp full wipe yapın.
Ardından tekrar wipe'a girip wipe full new rom diyerek cihazda yazılıma ait herşeyi silin.
Ondan sonra indirmiş olduğunuz U3 yazılımını yazın.
Bence bir sorun kalmayacaktır, farklı model samsung cihazlar da bu şekilde çözmüştüm. Bu modelde de işe yaracaktır.
bulunan twrp'yi indirip cihaza kurun. Twrp açıp full wipe yapın.
Ardından tekrar wipe'a girip wipe full new rom diyerek cihazda yazılıma ait herşeyi silin.
Ondan sonra indirmiş olduğunuz U3 yazılımını yazın.
Bence bir sorun kalmayacaktır, farklı model samsung cihazlar da bu şekilde çözmüştüm. Bu modelde de işe yaracaktır.
Elimde cihaz olmadığı için deneyemiyorum. Denemen gerekiyor brick olursa verdiğim yazılımı yükler eski haline getirirsin.
En olmadı cihazı kargola ben bakayım.