Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy J7 Prime 2 SM-G611F Yazılım Root Combinations
Samsung Galaxy J7 Prime 2 SM-G611F Yazılım Root Combinations
Arkadaşlar merhaba. Illegal27 nin paylaştığı dosyaları nasıl hangi sırayla yapacağımızı anlatan bir video veya yazı var mı? Ben bir kere root yaptım ve uzun zaman önceydi. Hiçbirşey hatırlamıyorum desem yeridir
Arkadaşlar merhaba. Illegal27 nin paylaştığı dosyaları nasıl hangi sırayla yapacağımızı anlatan bir video veya yazı var mı? Ben bir kere root yaptım ve uzun zaman önceydi. Hiçbirşey hatırlamıyorum desem yeridir
1.mesajda indirme bağlantıları mevcut.
Önce supersu indirip cihazın yada sd kartın içerisine kopyala.
Sonra twrp indir.
Cihaz'dan ayarlar - telefon hakkında - yazılım bilgileri - derleme numarasına 7 defa tıkla.
Geri gelip ayarların en sonunda geliştirici seçeneklerine girip OEM kilidi açmayı aktifleştir.
Cihazı download moduna alıp, odin den twrp yükle.
Cihazı recovery moduna alıp twrp gelmesini bekle.
Twrp geldikten sonra kaydırma çubuğunu kaydırıp, install butonuna tıkladıktan sonra,
ilk indirdiğin supersu dosyasını bul ve seç çubuğu kaydır işlem ok
Merhaba, Samsung Galaxy J7 Prime 2 ye güncelleme android Oreo 8.0.0 geldi. root yapabilmek için herşeyi yaptim ama işe yaramadi. SM-G611F TWRP dosyaların hepsi 7.1.1 için ve 8.0.0'ı 2 gündür arıyorum. Lütfen benim için SM-G611F Oreo 8.0.0 TWRP'ı ve ona uygun Super Su dosyasını bulabilirmisiniz.
1.mesajda indirme bağlantıları mevcut.
Önce supersu indirip cihazın yada sd kartın içerisine kopyala.
Sonra twrp indir.
Cihaz'dan ayarlar - telefon hakkında - yazılım bilgileri - derleme numarasına 7 defa tıkla.
Geri gelip ayarların en sonunda geliştirici seçeneklerine girip OEM kilidi açmayı aktifleştir.
Cihazı download moduna alıp, odin den twrp yükle.
Cihazı recovery moduna alıp twrp gelmesini bekle.
Twrp geldikten sonra kaydırma çubuğunu kaydırıp, install butonuna tıkladıktan sonra,
ilk indirdiğin supersu dosyasını bul ve seç çubuğu kaydır işlem ok
Hocam merhaba ben de cihazıma root atmak istiyorum marka ve modeli samsung j7 prime 2 sm-g611f dir. Android sürümü 8.0.0 fakat ben bu android sürümü ile ilgili rootlayacak dosyaları bulamadım youtubeye baktım hep 7.1.1 surümünü yapiyorlar. Yardımcı olur musun hocam?
Hocam merhaba ben de cihazıma root atmak istiyorum marka ve modeli samsung j7 prime 2 sm-g611f dir. Android sürümü 8.0.0 fakat ben bu android sürümü ile ilgili rootlayacak dosyaları bulamadım youtubeye baktım hep 7.1.1 surümünü yapiyorlar. Yardımcı olur musun hocam?