hocam şimdi şöyle diyeyim. 7.0 a yükselttiğiimde (odin ile tekli dosya türkiye sürümünü kuruyorum) şebeke gidiyor cihaz zaten yurt dışı klon imei. Yükselttikten sonra imei gitmiyor ama şebeke de gelmiyor. Ben de rootlayıp twrp kurup twrp üzerinden sadece modemi seçip geri yüklüyorum (6.0.1 modemi)
sonra şebeke geliyor hadi imei de var onuda anladık da wifi nin ayrı bi alemde bluetoothun hiç çalışmaması ne demektir

sen gelde sinir olma. Millet şebekeden korkar bizim uğraştığımız şeye bak
6.0.1 bu sorun zamamnında olurdu onu şöyle çözerdim rootlayıp root browser ile root ana dizin/system/build.prop'u açıp re.securiystorage.support komutunu true den false yapıp kaydederdim ve kapatıp açtığımda wifi orjinal halina dönerdi. sıfır sıkıntı ile. Yanlış hatırlamıyosam evet bu yöntemi 7.0 da yaptım olmadı. Şimdi dediğiniz gibi radio yedeğini kursam 6.0.1 olan yedeğini acaba çalşırmı veya çalıştı bu sefer şebeke gider mi ? giderse twrp den 6.0.1 modemini kursam gelir gibime geliyor. Yalnız wifi ve bluetooth olmazsa napıcaz. Boxta olmadığı için işim hayli zor. elinde 7.0. patch yapılan modem olan kimse yokmu (n920C için) ?
veya biri yapıp bana da atsa bizde faydalansak hakketen can sıkıcı bir durum