Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy On5 2016 SM-G5520 Root
silivriserdar - #1
Merhaba arkadaşlar bu paylaşacağım konuda samsung galaxy sm-g5520 cihazına nasıl root atılır onu anlatacağım. Birçok işlem ve yöntem denedim fakat en son çözümü buldum. Ve cihaza root yetkisi verdim.
Bu yapacağınız işlemlerden oluşacak olumsuzluklardan ben ve mobilkulup sitesi sorumlu değildir. Tüm sorumluluk size aittir.
bu dosyayı indirin. Ve yeniden adlandır diyerek sonuna .tar yazın. Site türkiyede yasaklı bir site onun için vpn kullanın. Odin ile dosyayı yükleyin ve cihazın açılmasını bekleyin. Acele etmeyin. Açıldığı zaman cihaz Rootlu olacaktır.
Bende sm-g5520 telefon var nugat yükledim telefona ancak gapps yüklenmediği için google playda yok bu nedenle 6.0 tekrar geri döndüm. Fakat bu versiyonda da google play yok. Sizden rica etsem root yapma konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Bende sm-g5520 telefon var nugat yükledim telefona ancak gapps yüklenmediği için google playda yok bu nedenle 6.0 tekrar geri döndüm. Fakat bu versiyonda da google play yok. Sizden rica etsem root yapma konusunda yardımcı olabilir misiniz?