Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy S3 Neo GT-I9300I IMEI Repair
adnanmirsad56 - #1
Daha önce telefona bir işlem yapılmamış olsun.
Yani imei certi fail olmasın.
Telefona önce
yükleyip telefona format atın.
Telefonu açıp *#0808# yapıp DM ACM ADB seçin
root yapmaya gerek yok.
Z3X Box Samsung Tool Pro GT-I9300İ seçip RESET MSL yapın.
Sonra SM-G7102 seçip sadece sim 2 yi işaretleyip imei yi yazın.
işlem ok.
silivriserdar - #2
Konunuzu düzenledim. Forum kurallarına uygun konu açarsak daha iyi olur. Teşekkür ederim paylaşımınız için.
kahriman - #3
Elinize sağlık.Nedense S3 Neo başımıza hep bela oldu...
Evet gerekiyor.
Bahsi geçen Z3X Box ücretli bir araçtır.
ersinn - #7
İyi akşamlar. s3 neo telefonum imei değişikliğinden sonra interneti E oldu H+ olmuyor. Kimse yapamadı daha doğrusu yapamayız diyorlar umudu keseyim mi. Yok mu yapacak yardımcı olacak biri
İyi akşamlar. s3 neo telefonum imei değişikliğinden sonra interneti E oldu H+ olmuyor. Kimse yapamadı daha doğrusu yapamayız diyorlar umudu keseyim mi. Yok mu yapacak yardımcı olacak biri
Aynı sorun için önünüze gelen her yere yazmışsınız.
Lütfen bu tarz davranışlardan kaçınınız, aksi halde forumumuzdan uzaklaştırılırsınız.
kantay - #10
1 haftadır gözlerim bozuldu araştırmaktan allah rızası için biri bana yardımcı olsun.
video çektim sorunu çözemiyorum. ne yaparsam yapayım telefondaki şebeke sorununu çözemiyorum... videoyu izler bana bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
1 haftadır gözlerim bozuldu araştırmaktan allah rızası için biri bana yardımcı olsun.
video çektim sorunu çözemiyorum. ne yaparsam yapayım telefondaki şebeke sorununu çözemiyorum... videoyu izler bana bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Konu başlığında da belirtildiği gibi, biz imei repair ( onarım ) işleminden bahsediyoruz.
Yani yazılım,uygulama,root vesaire gibi sorunlarla imei numarası bozulan cihazları,
onarmak (repair) için yapılan işlemlerden bahsediyoruz.
İmei atma dediğiniz olay kapanan telefona yeni imei numarası yazdırmak ise,
ben size yardımcı olmayacağım.
13.07.2005 tarih ve 25874 sayılı resmi gazetede yayımlanan ve 2813 sayılı Telsiz Kanunu'nu okuyunuz.
kantay - #17
sizden sorduğum nasıl imei atacağım değil neden telfon mobil ağlar kısmına giriş yapmıyor şebeke neden gelmiyor imei hakkında yardım istemiyorum. neden şebeke gelmiyor bir yolu var mı
sizden sorduğum nasıl imei atacağım değil neden telfon mobil ağlar kısmına giriş yapmıyor şebeke neden gelmiyor imei hakkında yardım istemiyorum. neden şebeke gelmiyor bir yolu var mı
Cihazınıza çeşitli nedenlerden dolayı şebeke gelmeyebilir.
1: SIM Kart ve SIM Kart yuvası arızalı veya takılan SIM Kart cihazla uyumsuz olabilir. 2: Cihaz yurt dışından geldiği için, ülkemizdeki GSM yayın türleri ve frekansları cihaza tanımlanmamış olabilir. 3: Cihazda şebeke ile ilgili devre bileşenlerinden kaynaklı donanım sorunları olabilir. 4: Cihaz yazılımının bütünlüğü bozulmuş olabilir. 5: Cihazda daha önce IMEI değişimi yapıldıysa veya yapılan işlem tekrar edilmeye çalışıldıysa, şebeke ile ilgili dosyalarda sorun olmuş olabilir. 6: ...
Size yukarıdaki gibi onlarca neden sayabilirim.
Cihaz elimizde olmadığı için sadece varsayımlar üzerinden yola çıkabiliriz.
Sizin için 350 TL, bizim için hiç bir değeri olmayan bir cihaz için kendimizi daha fazla yıpratamayız.
Bir sorununuz varsa ve mevcut kaynaklarla çözemiyorsanız, ya kendinize başka kaynaklar edininiz ya da cihazınızı bir telefoncuya götürünüz.
Son olarak:
İnsanların internet üzerinde kullandıkları kullanıcı isimleri ve profil resimleri çoğu zaman onların gerçek kişilikleri ile alakasızdır.
Bu yaşa gelmiş olmanıza rağmen, hala bunu öğrenemedi iseniz, yazık size.
merhabalar cihazın imeisini sayenizde yükledim silinmişti ancak sim 1 den yüklei 2 den yüklemedi ikincil olarak ise şebeke hala yok patch yapılması gerekiyor diyorlar ben patch dosyasını da bulamadım z3 de mevcut değil yardımınız olabilirse memnun olurum teşekkürler
merhabalar öncelikle teşekkürler cevap için ancak 9301i için patch dosyası gözükmüyor dediğiniz model üzerinden mi deneyeyim yarın denicem ancak epey model denedim imei geri yükledim bir türlü patch yükleyemedim s3 neo için patch yüklemesi için bu video işe yarar mı?
merhabalar öncelikle teşekkürler cevap için ancak 9301i için patch dosyası gözükmüyor dediğiniz model üzerinden mi deneyeyim yarın denicem ancak epey model denedim imei geri yükledim bir türlü patch yükleyemedim s3 neo için patch yüklemesi için bu video işe yarar mı?