Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy S4 GT-I9505 Sim Kart Çıkartıldı Hatası
Samsung Galaxy S4 GT-I9505 Sim Kart Çıkartıldı Hatası
leonidasss - #1
Arkadaşlar bu cihaz sim kartı takıldıktan bir dakika sonra devamlı olarak sim kartı çıkarıldı hatası vermekte. Ne yaptıysam tamir yazılım her şey denedim sadece ana entegrelere dokunadım. Konuda hakkında öneride bulunabilecek yada tamirsel açıdan hangi parçayı değiştirirsem düzelebilir?
Arkadaşlar bu cihaz sim kartı takıldıktan bir dakika sonra devamlı olarak sim kartı çıkarıldı hatası vermekte. Ne yaptıysam tamir yazılım her şey denedim sadece ana entegrelere dokunadım. Konuda hakkında öneride bulunabilecek yada tamirsel açıdan hangi parçayı değiştirirsem düzelebilir?
Aynı böyle bir sorun ile karşılaştım. Sonra z3x ile unlock yapınca düzeldi. Bende sim yatağında sorun var sandım ama değilmiş. Yazılım yükledim herşeyi yaptım olmadı. En son cihazı unlock yapınca sim kartı taktım ve çalıştı.
Aynı böyle bir sorun ile karşılaştım. Sonra z3x ile unlock yapınca düzeldi. Bende sim yatağında sorun var sandım ama değilmiş. Yazılım yükledim herşeyi yaptım olmadı. En son cihazı unlock yapınca sim kartı taktım ve çalıştı.
Her seferinde ayni hatayi verdi imei uctu islem sonucunda aldığım yedekler düzeltiyor imeiler tekrar geliyor bu seferde sebeke gelmedi yarin tekrar denemem gerekiyor ya da pazartesi günü
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
leonidasss - #13
Serdar hocamızn dediklerini uyguıladım simkart çıkrtıldı hatası düzeldi şebeke de geldi @silivriserdar
siz bir dahisiniz teşekkürler
Hocam işlemden sonra şebeke geç geliyor sabırlı olsunlar ayrıca cihazın tüm yedeklerini alsınlar. Çünkü sorun çıkması durumunda tek kurtarış yolu yedekler oluyor
leonidasss - #16
Serdar hocam yaptğım işlemlerden sonra cihazın şebekesi şehir merkezinde sadece tek dilim gözükmekte acaba şebeke parçasını değiştirsem faydası olur mu?
Serdar hocam yaptğım işlemlerden sonra cihazın şebekesi şehir merkezinde sadece tek dilim gözükmekte acaba şebeke parçasını değiştirsem faydası olur mu?
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AhmetSuat - #19
hata donanım kaynaklı yalnız çözümü basit. eğer aynı hata ise sim yuvasının altına yanmaz bant yapıştır. yanındaki küçük parçalar kısa devre yaptırıyordur. ben 3-5 tane bu yolla çözdüm.
hata donanım kaynaklı yalnız çözümü basit. eğer aynı hata ise sim yuvasının altına yanmaz bant yapıştır. yanındaki küçük parçalar kısa devre yaptırıyordur. ben 3-5 tane bu yolla çözdüm.
Cihazı serdar hocamızın dediği yöntemle halletim sizin bahsetmiş olduğunuz yöntem mantıklı aslında bir daha denk gelirse denerim.Teşekkür ederim bilgi için.