Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yazılımı yükleyebilmeniz için gerekli araç.
Yazılıma başlamadan önce plastik veya ağaç kürdan (lolipop sapı on numara oluyor ve kesinlikle metal kullanmayınız) bulundurunuz. İndirdiğiniz yazılımı usb burning tool programına file import image kısmından gösteriyoruz ve bir müddet bekliyoruz yazılım programa yüklendikten sonra kapalı vaziyetteki tv boxımzın tvout soketine kürdanı sokuyoyoruz içindeki switche bastığını hissedeceksiniz ve basılı tutuyoruz 5sn sonra usb kabloyu tv boxa bağlıyoruz programın üzerinde connect success ibaresini gördüğünüzde kürdanı çıkarabilirsiniz starta basın ve yazılımın tamamlanmasını bekleyin tamamlandıktan sonra muhakkak stopa basın bootload moddan çıkmaz.
Kablonuzun sağlam olduğundan emin olun yazılım yarıda kalırsa cihazınız kullanılamaz hale gelebilir. Sorumluluk size aittir.
merhaba hocam dediğin herşeyi yaptım connect success dedi fakat start a basınca usb kablosu çıkarılmış gibi bir ses geliyor ve yazılım atma işlemi devam etmiyor.. lütfen yardımcı olur musun ?
merhaba hocam dediğin herşeyi yaptım connect success dedi fakat start a basınca usb kablosu çıkarılmış gibi bir ses geliyor ve yazılım atma işlemi devam etmiyor.. lütfen yardımcı olur musun ?
İşlemci kesiyor. Ruhuna Fatiha.. Eğer ki sürücüleri doğru ve eksiksiz kurduysanız.
asd1980 - #11
Değerli dostum bir sorum olacak yardımcı olabilir misin?
Elimde samsung sm-n9200 model numaralı telefonum var.
bu telefonun yazılımını düşük buluyorum.
sm-n920c nin son sürümüne yükleme yapıp güncellenir mi ? Cevabınız merakla bekliyorum...teşekkür ediyorum
switch de falan bir sorun yok hocam connect success yazisina kadar bir sorun yok.. taki stara basana kadar... starta bastigimda usb kablosu cekilmis gibi islem goruyor.. ayrica yuklemem gereken bir driver var mi acaba ?
switch de falan bir sorun yok hocam connect success yazisina kadar bir sorun yok.. taki stara basana kadar... starta bastigimda usb kablosu cekilmis gibi islem goruyor.. ayrica yuklemem gereken bir driver var mi acaba ?
rootlamaya calistim meger rootlaninca kilitleniyormus makine.. acilis ekraninda kaliyor simdi.. tekrar uazilim atmam gerekiyormus duzelmesi icin
coban32 - #17
Ayrıca amlogic usb burning tool kurulurken driver yüklemesi yapıyor gerçi bu kısımlarda problem olsa connect success demez.
coban32 - #18
Farklı bilgisayar farklı kablo ile tekrar tekrar denemen lazım. Önerilen işletim sistemi win7 32 bit.
İbrahimÇ - #19
Merhaba benim cihazım 3/32gb root kaldırmak için supersu yükledim cihaz kapandıktan sonra intro ekranı geldi orda kaldı hiçbir şekilde ilerlemiyor ne yapmalıyım
İbrahimÇ - #20
Fabrika ayarlarına getirdim yine açılmadı acil yardım
Merhaba konuyu tekrar açıyorum ama yardıma ihtiyacım var. Dediklerinizi aynen yapıyorum. Ya cihaz açılıyor yada boot ekranında kalıyor. Bilgisayarda bağlantı sağlamıyor. Yazılımı çok eski olduğu için yeni yazılım denemek istiyorum bir türlü bağlantı yapamadım. Kablo sağlam programı bir kaç kez sildim tekrar kurdum
Merhaba konuyu tekrar açıyorum ama yardıma ihtiyacım var. Dediklerinizi aynen yapıyorum. Ya cihaz açılıyor yada boot ekranında kalıyor. Bilgisayarda bağlantı sağlamıyor. Yazılımı çok eski olduğu için yeni yazılım denemek istiyorum bir türlü bağlantı yapamadım. Kablo sağlam programı bir kaç kez sildim tekrar kurdum
Yanılmıyorsam bu cihaza ait sürücüler ve yazılım Microsoft Windows 7 sonrası işletim sistemlerinde düzgün çalışmıyor.
İşlemleri hangi işletim sisteminde yapmaya çalışıyorsunuz?
Yanılmıyorsam bu cihaza ait sürücüler ve yazılım Microsoft Windows 7 sonrası işletim sistemlerinde düzgün çalışmıyor.
İşlemleri hangi işletim sisteminde yapmaya çalışıyorsunuz?
Merhaba. Windows 11 kullanıyorum. Bir kere boot ekranını acabildim yazılım yüklerken bir süre sonra hata verdi. Tekrar bağlantı yapamadım bilgisayarla. Android 7 de kaldı. Biliyorsanız yardım eder misiniz. Recovery modunu ve cihazın içinin resmini atıyorum. 2-16gb versiyon. Şimdiden teşekkürler.