Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Syrox SYX-T101 Rom
Syrox SYX-T101 Rom
Paradox - #1
Syrox SYX-T101 Rom Orijinal Rom
Rom indirme linki: (Syrox Resmi İnternet Sitesinden Seri Numarası İle Arama Yaparak) (Beklemek ve hız limiti yok.)
İyi akşamlar üstat sanırım bir yerde hata yaptım tablet soft brick oldu bilgisayara takınca tanıyor com'u veriyor kırmızı şerit bitiyor ama bir süre sonra hata veriyor
Ne yapabilirim yardımcı olursan sevinirim
İyi akşamlar üstat sanırım bir yerde hata yaptım tablet soft brick oldu bilgisayara takınca tanıyor com'u veriyor kırmızı şerit bitiyor ama bir süre sonra hata veriyor
Ne yapabilirim yardımcı olursan sevinirim
Yazılım yükleme işleminin yapıldığı videoyu dikkatli bir şekilde izlediniz mi?
Ayrıca cihazınıza yüklemeye çalıştığınız yazılım cihazınız ile uyumsuz da olabilir.
Diğer yazılımları da denemeniz faydalı olacaktır.
Merhabalar ustam yukarıda 3 farklı yazılım vermişsiniz indirince hepsinin adı aynı içerigine baktıgımda da aynı Boyutlarıda Aynı bunlar farklımı yoksa bir yanlışlıkmı oldu acaba
Merhabalar ustam yukarıda 3 farklı yazılım vermişsiniz indirince hepsinin adı aynı içerigine baktıgımda da aynı Boyutlarıda Aynı bunlar farklımı yoksa bir yanlışlıkmı oldu acaba
Hepsi için aynı yazılım paylaşılmış.
Sanırım bir yazılım hepsine oluyor olabilir.
Elbette bu bir varsayım.
Bir hata da olmuş olabilir.
Syrox'un şey etmesi, bizim bir suçumuz yok.
Onlar ne paylaştı ise aynısını bende paylaştım.