Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TechnoPC UltraPad UP918 Rom
Paradox - #1
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
İnanın konu hakkında hiç bir bilgim yok.
Zamanında, eski forumumuzda birisine lazım olmuştu.
Bende yazılımı o zaman indirip arşivlemiştim.
İkisini de denemek lazım.
merhaba romu ındırdım ama drıverı bulamadım andorıd cıkıor aygıt yonetıcısınde ayrıca phoneıx v.10 ındırdım hazır kurulu tablet acılıp ekran donuyor sadece drıverı nasıl tanıtcam bılgısı olan varmı lınk var mı hemen ındırebılcegımız
cevdetguney - #7
phoneixsuit programını setup olarak yuklediyseniz driverleri kendi yüklüyor zaten. büyük ihtimal yükleme moduna alamamıssınız tablet kapalı iken eksi veya artı tusuna basarak usb kablosunu tablete takın o şekilde deneyin
merhaba romu ındırdım ama drıverı bulamadım andorıd cıkıor aygıt yonetıcısınde ayrıca phoneıx v.10 ındırdım hazır kurulu tablet acılıp ekran donuyor sadece drıverı nasıl tanıtcam bılgısı olan varmı lınk var mı hemen ındırebılcegımız
bunlerın ikiside olmuyor up918 e ıkısnıde denedim woxter diyeb bir yuazılım yukluyor yinede ugrasırım dıyen varsa kolay gelsin...bu arada yazılım yukleniyor ama dokunmatik duzgun çalısmıyor....
bunlerın ikiside olmuyor up918 e ıkısnıde denedim woxter diyeb bir yuazılım yukluyor yinede ugrasırım dıyen varsa kolay gelsin...bu arada yazılım yukleniyor ama dokunmatik duzgun çalısmıyor....
Burada bulunan konuya bakmanız faydalı olacaktır.
ecde - #22
Merhaba hocam verdiğiniz romların ikisini de yükledim fakat bir sorun var wifi çalışmıyor yardımcı olurmusunuz lütfen müşteri tabletidir teşekkürler şimdiden
Merhaba hocam verdiğiniz romların ikisini de yükledim fakat bir sorun var wifi çalışmıyor yardımcı olurmusunuz lütfen müşteri tabletidir teşekkürler şimdiden
Bu cihaz hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.
Cihazınızın aynı marka ve model olmasına rağmen farklı versiyonları olabilir.
Bu durumda da cihazınıza uygun başka yazılımlar denemeniz gerekebilir. Burada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
Ayrıca bir ihtimal daha var:
Cihazınızın Bluetooth özelliği var mı, varsa çalışıyor mu?
Şayet hem Bluetooth hem de WiFi çalışmıyorsa, cihazınızda büyük olasılıkla donanım sorunu var demektir.
Bu sıkça karşılaşılan bir durumdur.
Bu durumda da ne yazık ki, donanım sorunlarını yazılımla çözmeniz mümkün değil.
İndirdiğiniz dosyaların arasında kaç tane yazılım var?
Benim arşivimde bu cihaza ait üç adet yazılım görünüyor.
İsimleri şöyle: A33_U92C_U922HC_1510093_20151112_1112
A33_U92C_U922HC_1510093_20151106_1106 A33_U102_U1021C.201401013
Yanılmıyorsam bu cihazın farklı bir kaç versiyonu mevcut.
Cihazınızın versiyonu ile uyumlu olan yazılımı temin ederek cihazınıza yüklemeniz gerekli.
Cihazınıza yazılım yüklemesi yapmadan önce WiFi çalışıyor muydu?
Yanılmıyorsam bu cihazın farklı bir kaç versiyonu mevcut.
Cihazınızın versiyonu ile uyumlu olan yazılımı temin ederek cihazınıza yüklemeniz gerekli.
Cihazınıza yazılım yüklemesi yapmadan önce WiFi çalışıyor muydu?
İndirdiğiniz dosyaların arasında kaç tane yazılım var?
Benim arşivimde bu cihaza ait üç adet yazılım görünüyor.
İsimleri şöyle: A33_U92C_U922HC_1510093_20151112_1112
A33_U92C_U922HC_1510093_20151106_1106 A33_U102_U1021C.201401013
Merhaba, ultrapad 918 tabletimde, sadece ultrapad yazısı açılıp kapanıyor.
Güncel bir bilgisi olan var mı, acaba? İşlem adımlarında yardımcı olabilşrmisiniz