sanki siz herşeyi dört dörtlük yapıyorsunuz . bazen gidip yabancı forumlardan yada youtube lerden izleyip çözüm buluyorsunuz siz niye onlara destek olmuyorsunuz. orda öğrendiklerinizi burda paylaşıyorsunuz. phonix suiti vb rom yüklemek için yapılan programlara hanginiz destek olmak için para ödediniz ? sizde o programlar ile rom yüklüyorsunuz. adamlara para ödeyinde daha iyi programlar yapsınlar.. o zaman kimse yazılım yapmasın kimse paylaşmasın herşey parayla olsun. foruma girmekte parayla olsun. . mesela çoğu kişinin windowsu lisansli değil . bu forumdaki yöneticilerdede aynı durum geçerli madem öyle lisanlarını alın herşeyin ondan sonra sizde isteyin
belkide beni banlarsınız sitenizden

ben bazı şeyleri dile getirdim. bir konuya 1000 kişi bakıyor ama yorum yapan 5 kişi . sitenize gelen userden dolayı reklam alırsınız bu şekildede para kazanabilirsiniz. yada linklere kısa link ekleyerek para kazanabilirsiniz. kimseye zorla katılım yaptıramazsınız malesef ben çoğu kişinin dili olarak yazıyorum . sistem böyle gelmiş böyle gidiyor malesef beleş beleş beleş yapcak bişey yok kazancınızı verdiğim şekillerde yaparak faydalanabilirsiniz.