Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vestel V Tab 7 Eco 2 Rom Yükleme
Vestel V Tab 7 Eco 2 Rom Yükleme
Aydar - #1
Programı açın
İmage dosyasını seçin
Cihazı kapalı konuma getirin
Cihazın ses + tuşunu basılı tutup usb labloyu bağlayın
Programı açın
İmage dosyasını seçin
Cihazı kapalı konuma getirin
Cihazın ses + tuşunu basılı tutup usb labloyu bağlayın
Power tuşunu üst üste basıp bırakın
İzliyorum.
Üyemiz bu hızla giderse yakında Özel Üye olabilir.
Lakin unutulmamalıdır ki: Önemli olan Özel Üye olmak değil, Özel Üye olarak kalabilmektedir.
Aylarca uğraşır Özel Üye olursunuz, bir hafta tembellik yaparsınız, eski halinize döndersiniz.
Bu arada, bende o kadar çalışıyorum ama neden hala Özel Üye olamadım, anlamadım gitti.
İzliyorum.
Üyemiz bu hızla giderse yakında Özel Üye olabilir.
Lakin unutulmamalıdır ki: Önemli olan Özel Üye olmak değil, Özel Üye olarak kalabilmektedir.
Aylarca uğraşır Özel Üye olursunuz, bir hafta tembellik yaparsınız, eski halinize döndersiniz.
Bu arada, bende o kadar çalışıyorum ama neden hala Özel Üye olamadım, anlamadım gitti.
Merhaba arkadaşlar ben forma sırf bu konu için yeni kaydoldum fakat şöyle bir sıkntım var herşeyi denememe rağmen videodakilerin aynısını yapmama rağmen program açıkken upgrade tuşuna bastığım anda tablet kapanıyor
Merhaba arkadaşlar ben forma sırf bu konu için yeni kaydoldum fakat şöyle bir sıkntım var herşeyi denememe rağmen videodakilerin aynısını yapmama rağmen program açıkken upgrade tuşuna bastığım anda tablet kapanıyor