O oscarrr_18 Yeni üye Yasaklı üye Kayıtlı üye 17 Ocak 2017 22 2 3 38 7 Tem 2018 #1 vestel vtab 7 lite 2 v15011245 rom lazım acil arkadaşlar sitdeki romu attım dokunmatik ters basıyor
Master Aktif üye Kayıtlı üye 1 Tem 2017 602 161 43 7 Tem 2018 #2 oscarrr_18' Alıntı: vestel vtab 7 lite 2 v15011245 rom lazım acil arkadaşlar sitdeki romu attım dokunmatik ters basıyor Genişletmek için tıkla ... Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. konuya bakabilir misiniz?
oscarrr_18' Alıntı: vestel vtab 7 lite 2 v15011245 rom lazım acil arkadaşlar sitdeki romu attım dokunmatik ters basıyor Genişletmek için tıkla ... Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. konuya bakabilir misiniz?
blockades Yeni üye Kayıtlı üye 14 Ocak 2017 11 0 1 42 26 Mar 2019 #3 o romu ben attim dokunmatik tamamen calismaz oldu .
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,674 163 www.yavuzcakar.com 26 Mar 2019 #4 blockades' Alıntı: o romu ben attim dokunmatik tamamen calismaz oldu . Genişletmek için tıkla ... Versiyon farkı nedeniyle sorun yaşıyor olabilirsiniz. Burada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
blockades' Alıntı: o romu ben attim dokunmatik tamamen calismaz oldu . Genişletmek için tıkla ... Versiyon farkı nedeniyle sorun yaşıyor olabilirsiniz. Burada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
Y yivbu Yeni üye Yasaklı üye Kayıtlı üye 30 Ocak 2017 16 3 3 40 8 Haz 2019 #5 Master' Alıntı: Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. konuya bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... bu link ölü elinde bu cihazın romu olan arkadaş yokmu. dokunmatik ters oldu düzeltmem lazım
Master' Alıntı: Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. konuya bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... bu link ölü elinde bu cihazın romu olan arkadaş yokmu. dokunmatik ters oldu düzeltmem lazım
Master Aktif üye Kayıtlı üye 1 Tem 2017 602 161 43 8 Haz 2019 #6 yivbu' Alıntı: bu link ölü elinde bu cihazın romu olan arkadaş yokmu. dokunmatik ters oldu düzeltmem lazım Genişletmek için tıkla ... Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. yazılımı deneyebilirsiniz. Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Haz 2019
yivbu' Alıntı: bu link ölü elinde bu cihazın romu olan arkadaş yokmu. dokunmatik ters oldu düzeltmem lazım Genişletmek için tıkla ... Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. yazılımı deneyebilirsiniz.
F federer2013 Yeni üye Kayıtlı üye 1 Ocak 2020 1 0 1 36 1 Ocak 2020 #7 yivbu' Alıntı: bu link ölü elinde bu cihazın romu olan arkadaş yokmu. dokunmatik ters oldu düzeltmem lazım Genişletmek için tıkla ... Düzeltebildiniz mi acaba? Aynı sorunu yaşıyorum.
yivbu' Alıntı: bu link ölü elinde bu cihazın romu olan arkadaş yokmu. dokunmatik ters oldu düzeltmem lazım Genişletmek için tıkla ... Düzeltebildiniz mi acaba? Aynı sorunu yaşıyorum.