- 29 Eki 2018
- 3
- 1
- 3
- 48
SORUN: Vestel Venüs 5.5v telefonunu açınca "VESTEL" logosunun çıkıp, daha sonra telefonun kendiliğinden kapanması ve bunu sürekli tekrar etmesi. Yardımcı olursanız sevinirim.....
Merhaba Benim telefonum Venüs 5.5x Logoda kalıyor, QFİL Programiyla yazilim atmayi denedim atarken Com baglantisi kopuyor ve kendi kendine logo aciliyor ne yapmami önerirsiniz?
İlk olarak telefon acilip kapaniyor acilip kapaniyirdu sorun bataryadanmış değistirdim bu sefer acılıyor, şarz alıyor vestel yazida kalıyor. Qfil ile yazilim atarken ses kısma ve power tusuna bastigimda aygit yöneticise Com baglantisi düşüyor ve QFİL den com baglantını seçiyorum ve download diyorum bağlantı kopuyor ve telefon kendiliğinden aciliyor logo cikiyorCihazınızın yazılım yükleme işleminden önceki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ses kısma ve yukseltme tuşuna ve power tusuna ayni anda bas titreme olunca birak ve usb kablo ile pc ye tak..qualcom portonu gorececek pc. Ondan sonra qfil ile yuklemeyi tekrar dene..İlk olarak telefon acilip kapaniyor acilip kapaniyirdu sorun bataryadanmış değistirdim bu sefer acılıyor, şarz alıyor vestel yazida kalıyor. Qfil ile yazilim atarken ses kısma ve power tusuna bastigimda aygit yöneticise Com baglantisi düşüyor ve QFİL den com baglantını seçiyorum ve download diyorum bağlantı kopuyor ve telefon kendiliğinden aciliyor logo cikiyor
Bide sunu farkettim Aygit yoneticisinde çıkan COM numarasıyla QFİL programında çıkan COM numaraları birbiriyle uyuşmuyor Ondan olmama ihtimali de var birdaha deniyeceğim
Evet dediginiz gibi başka pcde denedim oldu teşekkürler
1-Vürüs programı sildim
2-interneti acık bıraktım
3-Batarya takılı yada değil farketmiyor
4-Qfil programını yönetici olarak çalıştırdım sorun çözüldü teşekkürler