Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vestel Venüs V3 5580 MIUI 9 Global (Stabil)
Vestel Venüs V3 5580 MIUI 9 Global (Stabil)
sertancay - #1
Evet Arkadaşlar Vestel Venus v3 5580 MIUI 9 Global portladım. Hataları kısımlar olabilir geri dönüşlerinizle iyileştirmeye gidebilirim. Kamera 16 Mp olarak çalışıyor Fm radyo çalışıyor. 4G sorunsuz çalışıyor.
Ses az geliyor derseniz aşağıdaki Dolby Atmos yamasını kullanabilirsiniz.
Evet Arkadaşlar Vestel Venus v3 5580 MIUI 9 Global portladım. Hataları kısımlar olabilir geri dönüşlerinizle iyileştirmeye gidebilirim. Kamera 16 Mp olarak çalışıyor Fm radyo çalışıyor. 3G ile internete bağlanıyor 4,5G bende problemli.
Güzel paylaşım sitemizin xda sitesinden farkı kalmadı. Konunuz daha güzel ve iyi olması açısından. Resimler rom ile ilgili hatalar çalışanlar ve çalışmayanlar şeklinde ekleme yaparsanız çok iyi olur. Yükleyecek olan kişiler bunları merak eder. Kim bilir belki bize de denk gelir aynı cihazdan yükleyip test ederiz.
sertancay - #8
siteye nasıl resim yükleyeceğim direkt olarak? Herhangi bir link vermeden çünkü başka sitelere yükleyince 1 ay sonra siliniyor yüklediğim resimler
Google Play mağazadan ücretsiz olarak Tapatalk uygulamasını indirin ve sitemize onunla giriş yapın. Sonra konunuza istediğiniz kadar istediğiniz büyüklükte resimleri yükleyebilirsiniz. Resimleriniz silinmez.
Google Play mağazadan ücretsiz olarak Tapatalk uygulamasını indirin ve sitemize onunla giriş yapın. Sonra konunuza istediğiniz kadar istediğiniz büyüklükte resimleri yükleyebilirsiniz. Resimleriniz silinmez.
Tapatalk resimlerin kalitesini ne kadar iyi çekilmiş olsa bile düşürüyor. [emoji16] İsterseniz prof makine ile çekin Tapatalk ile siteye yüklediğiniz zaman kalite ve mb hepsi düşüyor. [emoji41]
Tapatalk resimlerin kalitesini ne kadar iyi çekilmiş olsa bile düşürüyor. [emoji16] İsterseniz prof makine ile çekin Tapatalk ile siteye yüklediğiniz zaman kalite ve mb hepsi düşüyor. [emoji41]
Romu 7 üzerine yapmadım çünkü 7 üzerinde yapılmış bir romu portlamak gerekiyor ve 7 de batarya problemi olduğu için yapmadım. Romu denediniz mi herhangi bir sıkıntı gördünüz mü?
Romu 7 üzerine yapmadım çünkü 7 üzerinde yapılmış bir romu portlamak gerekiyor ve 7 de batarya problemi olduğu için yapmadım. Romu denediniz mi herhangi bir sıkıntı gördünüz mü?
Hocam denemedim rom baya sıkıntili galiba . 4G çalışıyormu ? 4G çalışmazsa iş göremez burda 3g acayip sıkıntı birde türk telekom kullandığım için şebeke az çekiyor . Bu sorunlar varmı ?
sertancay - #24
bende 3g çok iyi çalışıyor 4 g kullanmıyorum ben internet paketim çabuk bitiyor
Samed2000 - #25
Rom'u yüklüyorum eline sağlık. Biraz kullanıp batarya performans görüşlerimi yazarım.
Evet Arkadaşlar Vestel Venus v3 5580 MIUI 9 Global portladım. Hataları kısımlar olabilir geri dönüşlerinizle iyileştirmeye gidebilirim. Kamera 16 Mp olarak çalışıyor Fm radyo çalışıyor. 4G sorunsuz çalışıyor.
Peki miui yazılımına her telefonu portlayabiliyormuyuz? yani bu yazılımları kodlayarak kendi telefonumuza uygun hale mi getiriyoruz?
sertancay - #30
şimdi sizin cihazınız ne her cihaza uygun miui bulunamıyor bazen bu benim portladığımı lenovo k5 note göre portlamışlar bende onu aldım vestel v3 5580 göre portladım
şimdi sizin cihazınız ne her cihaza uygun miui bulunamıyor bazen bu benim portladığımı lenovo k5 note göre portlamışlar bende onu aldım vestel v3 5580 göre portladım
Hocam cpu yani işlemci kullanımı sorunu var fark ettiniz mi bilmiyorum ama işlemci kullanımı sürekli %100 ve aşırı ısınmasına neden oluyor. Bataryada haliyle daha çabuk bitiyor. Bu sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum belki mt6735'den portlamış olabilirsin gözünden kaçmıştır. Bunun haricinde 4g sorunu var ama önemli değil. Görünüm ve günlük kullanımda en iyi rom olabilir cpu sorunu çözülürse.
sertancay - #35
üzgünüm cihazı sattığım için yardımcı olamayacağım.
lanbis - #36
Rom Tasarım Ve Görünüş İtibari İle Gayet Güzel Fakat Pil Biraz Daha Yavaş Şarj Oluyor Gibi Geldi Bana Ve Performans Konusunda Sıkıntıları Var İnternette,Youtube'da Takılırken Ses Donuyor,Ekran Takılıyor. Çok Kullanışlı Değil
Rom Tasarım Ve Görünüş İtibari İle Gayet Güzel Fakat Pil Biraz Daha Yavaş Şarj Oluyor Gibi Geldi Bana Ve Performans Konusunda Sıkıntıları Var İnternette,Youtube'da Takılırken Ses Donuyor,Ekran Takılıyor. Çok Kullanışlı Değil