Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vestel Venüs Z10 TWRP Recovery 3.2.1-0
Vestel Venüs Z10 TWRP Recovery 3.2.1-0
Baris.Mizrakli - #1
Z10 için Portlanan Twrp Recovery tarafımca Update edildi.
Yapılacak işlemlerden doğacak hasarlardan Mobilkulup.com ve şahsım sorumlu değildir..! Geliştirici Seçeneklerden Oem Kilidini Açmayı ve USB Hata Ayıklama Modunu açın.
Cihazınızın yedeğini alın.
Yapılacak işlemler sonucu cihazda sıfırlama olacaktır.
Başlayalım:
Programları indirin. Kurun.
Driver kurulumunu aygıt yöneticisinden yapacaksınız.(Video içerisinde gösterildi). Cihazı komple kapatalım. Ses Kısma ve Power'e basarak cihazı Fastboot Mode Alalım.
Ardından; Usb Kablosu ile Pc'ye Bağlayalım.
Minimal Adb And Fastboot'u açalım.
İndirdiğimiz Z10twrp.img dosyasını Adb kurduğumuz klasöre atalım.
Cihazı PC'ye USB Kablosu ile bağlayalım.
Komutlar sırasıyla;
fastboot devices (Device ID yazacaktır) fastboot oem unlock-go(Cihaz ekranında onay isteyecek. Ses tuşlarıyla YES'in üstüne gelip power tuşuyla(Açma Kapatma Tuşu) onay verin.
Eğer kalıcı TWRP istiyorsak: fastboot flash recovery z10twrp.img
Sadece tek seferlik recovery istiyorsak; fastboot boot z10twrp.img
Tebrikler
Z10 Cihazımıza TWRP Kurduk.
Root için yukarıda vermiş olduğum dosyası (SuperSU) Yükle/Install bölümünden flashlayın.
Eğer Twrp açılınca şifre istenirse(İsteyecektir)
Cancel/İptal'e basın.
Wipe/Temizleden Veriyi Sil'e basın. Çıkan ekranda YES yazın.(Tüm verileriniz silinecektir).
Z10 Rom için çalışmalara başladım Kendimi tebrik ediyim bari. :tonguewink::tonguewink::tonguewink:
az önce işlemleri tamamladım ve oldu. teşekkür ederim. birtek root kaldı. sadece supersu'yu flashlayınca olacak mı? kaç aydır uğraşıyorum bu kadar kolay olamaz:tearsofjoy:
Baris.Mizrakli - #3
Kolay dediğiniz işlemlerden yükleme aşaması.
Birde beni düşünün oluşturma derleme ve yükleme aşaması.
Telefonun yanma riski vs.
Valla helal olsun kardeşim. Seni tebrik ediyorum. İyiki bu sitede varsın, birisi deneyip olumlu sonuç yazmış. Demekki yaptığın işte gayet iyisin. Başarılarının devamını dilerim.
Paradox - #8
Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.
Konu başlıklarına da lütfen özen gösteriniz.
İyi çalışmalar.
Başlayalım:
Programları indirin. Kurun.
Driver kurulumunu aygıt yöneticisinden yapacaksınız.(Video içerisinde gösterildi). Cihazı komple kapatalım. Ses Kısma ve Power'e basarak cihazı Fastboot Mode Alalım.
Ardından; Usb Kablosu ile Pc'ye Bağlayalım.
İndirdiğimiz Z10twrp.img dosyasını Adb kurduğumuz klasöre atalım.
Cihazı PC'ye USB Kablosu ile bağlayalım.
Komutlar sırasıyla;
fastboot devices (Device ID yazacaktır) fastboot oem unlock-go(Cihaz ekranında onay isteyecek. Ses tuşlarıyla YES'in üstüne gelip power tuşuyla(Açma Kapatma Tuşu) onay verin.
Eğer kalıcı TWRP istiyorsak: fastboot flash recovery z10twrp.img
Sadece tek seferlik recovery istiyorsak; fastboot boot z10twrp.img
Tebrikler
Z10 Cihazımıza TWRP Kurduk.
Root için yukarıda vermiş olduğum dosyası (SuperSU) Yükle/Install bölümünden flashlayın.
Eğer Twrp açılınca şifre istenirse(İsteyecektir)
Cancel/İptal'e basın.
Wipe/Temizleden Veriyi Sil'e basın. Çıkan ekranda YES yazın.(Tüm verileriniz silinecektir).
Muhtemelen sürücülerle ilgili sorun yaşıyorsunuzdur.
Cihazınızı bilgisayarınıza bağladığınız zaman, bilgisayarınızın Aygıt Yöneticisi'ni gözlemleyebilir misiniz?
Anlamadığım için kusura bakmayın root atmak için birde supersu indirmeli miyim yoksa hazır mı geliyor----
telefon her yeniden başlatıldığında options menu karşıma geliyor bunu nasıl kapatırım
telefonu ilk aldığım haline nasıl getirebilirim
Anlamadığım için kusura bakmayın root atmak için birde supersu indirmeli miyim yoksa hazır mı geliyor----
telefon her yeniden başlatıldığında options menu karşıma geliyor bunu nasıl kapatırım
telefonu ilk aldığım haline nasıl getirebilirim
Fastboot kısmında recovery mode denen yerde cihazım dondu ne yapabilirim yeniden fastboot açmayı deniyorum olmuyor power düğmesine bastığımda seçmiyor diğer seçeneklerede geçiş yapamıyorum
Fastboot kısmında recovery mode denen yerde cihazım dondu ne yapabilirim yeniden fastboot açmayı deniyorum olmuyor power düğmesine bastığımda seçmiyor diğer seçeneklerede geçiş yapamıyorum