Üstadım, ben samsung merkez serviste yazılım uzmanıyım. Ve inanın, yazılım olayına fazlasıyla vakıfım. ben gördüğümü ve okuduğumu çok iyi anlıyorum. Ama siz hala indirip denemediğiniz bir konu hakkında, karşınızdaki insanı aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz. Ama nafile, biz yaptığımız işi dikkatle ve defalarca deneyerek yaparız. Siz bu arkadaşı savunmaktansa, bu verdiği konudaki işlemleri, resimli olarak burada anlatırsa, bizler ağzımızın payını almış oluruz. Ama bu şekilde, denemeden, insanlara aptal muamelesi yapmanız, siz yöneticiye hiç yakışık gelmiyor. QFil yazılımı, Qualcomm işlemcili sistemlerde, fabrikanın oluşturduğu yazılımları yüklemek için kullanılır. Qcom yazılımı ise 3. sınıf bir yazılımdır ve box dediğimiz kutularla alınmış Qualcom backup yazılımları atmak için kullanılır. Bu konuyu bu şekilde açıklığa kavuşturduktan sonra, aşağıda size ekte verdiğim resime bakarakta, yapılan işlemin doğru olduğunu, ve sonuçta XML uzantılı bir dosya istediği anlaşılır. Ricam, karşınızdaki insana yafta yapıştırmadan önce, lütfen siz konuya bir vakıf olun. Eleştirim için kusuruma bakmayın.