- 25 Kas 2020
- 10
- 3
- 3
- 26
Qcn aracı sim-1 seçeneğini kullanarak değiştirilmiş qcn'yi geri yüklediğimde ilk imeiim de değişiyor. Imei 2 başarıyla değiştirildi ancak imei 1'de imei 1, sim 1 imei'yi doğru almak için ne yapabilirim?
Hindistan v12.0.3.0 yazılımını kullanarak anlattığınız tüm adımları yaptım, imei 2 başarıyla değişti ancak imei 1 de değişti, neden?Öncelikle cihazınıza Hindistan yazılımı yükleyiniz.
Yazılımdan sonra IMEI Repair işlemleri yapınız.
Hindistan v12.0.3.0 yazılımını kullanarak anlattığınız tüm adımları yaptım, imei 2 başarıyla değişti ancak imei 1 de değişti, neden?
imei 2 değişiyor ve imei 1 de sorun bu, yanlış olan ne olabilirCihazınızı IMEI Repair yaparken Sim iki IMEI numarası değişmekte.
Sim bir ise Orjinal IMEI Kalmaktadır.
imei 2 değişiyor ve imei 1 de sorun bu, yanlış olan ne olabilir
tamam çok teşekkür ederimIMEI bir değişmenin sorunu, siz bu dosyaları kullanırken öyle oluyor.
NON-HLOS.bin ve factory_nv.)
Merhabalar. Suriyeden getirmiş oldugum Mi 10 telefonun imei kayıt süresi geçti. Bu yontem ile bende bulunan 4.5g destekli bir android cihazın imei numarasını bu cihaza atabiliyormuyum. tek sim kart kullanıyorum. Bireysel kullanıcıyım. Herhangi ticari amacım yoktur. Cihazı bilmediğim bir yere götürüp saçma sapan yazılım atmadan kendim elimdeki bir telefonun imei sini atayım diyorum.
repair fln demişsiniz de 6-7 yıldır bu işlerle ugrasmıyorum geri kaldım. cevaplarsanız sevinirim.
Teşekkürler
Merhabalar anlatım için çok teşekkür ederim ancak benim bir sorum çin modeli için bu yöntemler uygunmudur başarılı olur mu
Model: m2001j2c
Sorunu çözebildinizmi ? Bendede aynı oldu.5 dk sonra 4.5 g gidiyor ?Ustam işlemleri yaptım ancak 4.5g de şebeke 5 dakkada bir gidip geliyor nerede hata yapmış olabilirim
hallettiniz mi sorununuzu ?Sorunu çözebildinizmi ? Bendede aynı oldu.5 dk sonra 4.5 g gidiyor ?
Merhaba @Soulfly çin cihazları için farklı bir nv_factory dosyası kullanılmakta diye biliyorum.Şahsen denemedim. Ama siz deneyebilirsiniz.
Uyarı: Her ne kadar işlem yaparsanız yapın her zaman EFS ve Modem Yedeğini alınız.
yardımcı olmamı ister misiniz ?@Soulfly
hocam işlemleri aynı rehberdeki gibi yaptım ancak bende yüklü olan hindistan romda çift hat göstermiyor hata nerde olabilir
imei işlemi tamam ancak yüklediğim romların hiç biri çift sim algılamıyor. hindistan bir kaçtane denendi çin denendi. stock olarak eu vardı onda da algılamıyordu.yardımcı olmamı ister misiniz ?