- 14 Şub 2021
- 401
- 88
- 28
- 28
farklı qcn deneyinson çıkan eu romu yükleyince cihaz çift sim görmeye başladı. ancak 4.5g yok
farklı qcn deneyinson çıkan eu romu yükleyince cihaz çift sim görmeye başladı. ancak 4.5g yok
yardımcı olmamı ister misiniz ?Merhabalar hocam işlemleri miui 12.2.5.0 Hindistan rom üzerinde tekrarladım maalesef olmuyor imei geliyor şebeke yok modem dosyasını yedeklemeyi unuttum efs fsg ve qcn yedekledim ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
12.0.3.0 da ise arama yapabiliyorum sms var ancak hücresel veri yoktu şimdi ise 3g çalışıyor 4.5g yok 3g de idare eder![]()
Olabilir hocam ücretli mi yoksa ücretsiz miyardımcı olmamı ister misiniz ?
Olur hocam bağlantı atayım size bilgisayarı açıpsoruna bakıcam hallolucak bir şey ise eğer ücretsiz destek veriyorum
985 961 480soruna bakıcam hallolucak bir şey ise eğer ücretsiz destek veriyorum
hocam şimdi gördüm de müsaitseniz atın bağlantıyı bakalım985 961 480
rci3s5ug
Olur hocamhocam şimdi gördüm de müsaitseniz atın bağlantıyı bakalım
10 dakikaya bağlanıyorumOlur hocam
985 961 480
686j6ywx
Çok teşekkür ederim bağlanıp 20 dk gibi kısa bir sürede sorunumu halletti.10 dakikaya bağlanıyorum
Ustam bu factory dosyası ile şebeke sorunu olurmu? Cevap verirseniz sevinirim teşekkür ederkmQfil ile mı QCN Atınız?
Bir kaç kişi sorun yaşadığını belirtmişti hocam ama bu dosyadan kaynaklı mı kendi hataları mı bilmiyorumUstam bu factory dosyası ile şebeke sorunu olurmu? Cevap verirseniz sevinirim teşekkür ederkm
Zaten çekmesi için orjinal modem dosyasını atacağız öyle degilmi hocam çift hatlı yinede Hint romu atayım mi Hint romu tr dilini içeriyormuBir kaç kişi sorun yaşadığını belirtmişti hocam ama bu dosyadan kaynaklı mı kendi hataları mı bilmiyorum
hint romunda Türkçe dil seçeneği mevcut evet dilerseniz uzaktan bağlantı ile yardımcı olabilirim hocamZaten çekmesi için orjinal modem dosyasını atacağız öyle degilmi hocam çift hatlı yinede Hint romu atayım mi Hint romu tr dilini içeriyormu
hint romunda Türkçe dil seçeneği mevcut evet dilerseniz uzaktan bağlantı ile yardımcı olabilirim hocam
tabii ki teamviewer atın yardımcı olayımHocam konuyu harfiyen yerine getirdim. Ancak şebeke gelmiyor. Yardımcı olabilir misin ?
tabii ki teamviewer atın yardımcı olayım
olur hocam sorun yokHocam saat 19 gibi uygun olur mu eve geçiyorum.