adb shellzaten cihazda ama geri yukleyemiyorum
dd if=/sdcard/sdf8 of=/dev/block/sdf8
dd if=/sdcard/sdf9 of=/dev/block/sdf9
dd if=/sdcard/sdf7 of=/dev/block/sdf7
dd if=/sdcard/sdf10 of=/dev/block/sdf10
adb shellzaten cihazda ama geri yukleyemiyorum
Yeni nesil tüm xiaomi cihazlarda sim1 fabrikasyon RSA kilitli olarak gelmekte, sim2'lerde böyle bir şifreleme yok. Bu sebeple sadece TEK SİM tamir işlemi yapılabilmektedir.2 imei bu yontemle geri yuklenebiliyormu? ben 2 imei ile yapinca telefon coktu tek imei ile calisiyor suan
Aynen, böyle bir şey yapmayın. Rehbere göre tek imei attığınızda sorunsuz cihazı kullanabilirsiniz.2 imei atinca telefon kafayi yiyor
bu dosyaları geri yükleyince orjinal imeiler geri geliyor mu acaba? bir de qcn yedeğini de geri yüklemek gerekiyor mu?adb shell
dd if=/sdcard/sdf8 of=/dev/block/sdf8
dd if=/sdcard/sdf9 of=/dev/block/sdf9
dd if=/sdcard/sdf7 of=/dev/block/sdf7
dd if=/sdcard/sdf10 of=/dev/block/sdf10
1.Teorik olarak gelmesi gerekiyor; ancak pratikte denemedim.bu dosyaları geri yükleyince orjinal imeiler geri geliyor mu acaba? bir de qcn yedeğini de geri yüklemek gerekiyor mu?
sdf dosyalarını yüklemek için twrp'den restore menüsüne girip komutları girmek yeterli sanırım. ben arrowos kullanıyorum, miui 13'e geçmem gerekir mi restore etmek için?
teşekkür ederim. yüklemeyi denedim, aşağıdaki gibi bir ekran verdi ama orjinal imeiler gelmedi. sanırım aldığım efs yedekleri problemli. her bir dosya 0 bayt gözüküyor. dosyaların bu şekilde 0 bayt olması normal mi?1.Teorik olarak gelmesi gerekiyor; ancak pratikte denemedim.
2.Ayrıca qcn yedeği yüklemenize gerek yok.
3.Evet Recovery kısmına girdikten sonra; komutları girebilirsiniz. Farklı rom kullanmanız bir şey farkettirmez.
Ne yaptın çözdün mü kardeşim bende imei atmak istiyorum yardımcı olurmusunzaten cihazda ama geri yukleyemiyorum
Önce cihazdaki efs klasörlerinde yer alan imei silme kodlarıyla silelim. Cihazı kapatıp açıp, tekrar recovery bölümüne girip orjinal yedekleri tekrar kurabilir misin?teşekkür ederim. yüklemeyi denedim, aşağıdaki gibi bir ekran verdi ama orjinal imeiler gelmedi. sanırım aldığım efs yedekleri problemli. her bir dosya 0 bayt gözüküyor. dosyaların bu şekilde 0 bayt olması normal mi?
Eki görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
İkisi de aynı anlama geliyor. Repair: onarım, tamirat anlamına geliyor.İyi günler herkese arkadaşlar IMEI repair ile imei atma arasında ki fark nedir.
Biri onarım diğeri sıfırdan imei atmak mi
Teşekkür ederimİkisi de aynı anlama geliyor. Repair: onarım, tamirat anlamına geliyor.
sorunu bir sekilde coxdumNe yaptın çözdün mü kardeşim bende imei atmak istiyorum yardımcı olurmusun
Yardımcı olurmusun bizedesorunu bir sekilde coxdum
Yardımcı olurmusun bizede
hocam kolay gelsin , mi 10t pro var imei problemli, twrp efs yedeği var demişsiiniz rice etsem efs yedeğini atarmısınız.S.a .Orjinal qcn gerekiyorsa bende var. Şimdi çalışıyorum sabah eve geçtiğimde gönderebilirim isterseniz. Ben biraz garanticiyimdir. Her türlü yedek almıştım. Twrp den efs ve full backup dahil. Qcn yedeği birde cmd kod ile almıştım.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar,Abi öncellikle emeğin için çok teşekkür ederim. Ben mi 11 t pro aldım. Direnç değişimi ile IMEI atılabilir diye duydum. Ben telefonj MIUI 14 e yükselttim, ve hala geçici kayıt IMEI var telefonda , telefona global çin romu fastboot modda yüklesem IMEI gider mi? Cihazı daha dün aldım kaçak cihaz?