M metehan2763 Üye Yasaklı üye Kayıtlı üye 2 Tem 2019 105 16 18 36 15 Haz 2020 #1 Bu hatayı alıyorum fastboot modda ama hata veriyor
M metehan2763 Üye Yasaklı üye Kayıtlı üye 2 Tem 2019 105 16 18 36 15 Haz 2020 #2 hatayı çözdüm ama clean all seçeneğini işaretlemedim tam başladı flasha bende çekmek zorunda kaldım şimdi fast boot moda girmiyor
hatayı çözdüm ama clean all seçeneğini işaretlemedim tam başladı flasha bende çekmek zorunda kaldım şimdi fast boot moda girmiyor
Aydar Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 28 Tem 2019 4,625 11,829 163 Meksika t.me 19 Haz 2020 #3 Bootloader kilidini kapatmışsınız. UFİ ile veya yetkili hesap ile tekrar ENG Firmware yüklenmesi lazım.
Bootloader kilidini kapatmışsınız. UFİ ile veya yetkili hesap ile tekrar ENG Firmware yüklenmesi lazım.
mtiske Yeni üye Kayıtlı üye 19 Haz 2020 3 2 3 52 19 Haz 2020 #4 Soulfly' Alıntı: Bootloader kilidini kapatmışsınız. UFİ ile veya yetkili hesap ile tekrar ENG Firmware yüklenmesi lazım. Genişletmek için tıkla ... Yani servise mi gitmesi lazım? Bir yerlerde bu işlemlerin yapılışını anlatan videosu falan var mı? Tepkiler: Lord Raiden
Soulfly' Alıntı: Bootloader kilidini kapatmışsınız. UFİ ile veya yetkili hesap ile tekrar ENG Firmware yüklenmesi lazım. Genişletmek için tıkla ... Yani servise mi gitmesi lazım? Bir yerlerde bu işlemlerin yapılışını anlatan videosu falan var mı?
Lord Raiden Always... Kayıtlı üye 11 Mar 2018 186 28 28 19 Haz 2020 #5 mtiske' Alıntı: Yani servise mi gitmesi lazım? Bir yerlerde bu işlemlerin yapılışını anlatan videosu falan var mı? Genişletmek için tıkla ... Selamlar efendim @mtiske, . Limitsiz'de tavsiyelerinizi, incelemelerinizi göz önüne alarak seçim yapıyorum. Burada denk gelmek gülümsetti. Saygılar.
mtiske' Alıntı: Yani servise mi gitmesi lazım? Bir yerlerde bu işlemlerin yapılışını anlatan videosu falan var mı? Genişletmek için tıkla ... Selamlar efendim @mtiske, . Limitsiz'de tavsiyelerinizi, incelemelerinizi göz önüne alarak seçim yapıyorum. Burada denk gelmek gülümsetti. Saygılar.
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,674 163 www.yavuzcakar.com 20 Haz 2020 #6 the_destroyer_of_the_worlds' Alıntı: Selamlar efendim @mtiske, . Limitsiz'de tavsiyelerinizi, incelemelerinizi göz önüne alarak seçim yapıyorum. Burada denk gelmek gülümsetti. Saygılar. Genişletmek için tıkla ... Tövbe, tövbe... Tepkiler: Lord Raiden
the_destroyer_of_the_worlds' Alıntı: Selamlar efendim @mtiske, . Limitsiz'de tavsiyelerinizi, incelemelerinizi göz önüne alarak seçim yapıyorum. Burada denk gelmek gülümsetti. Saygılar. Genişletmek için tıkla ... Tövbe, tövbe...