Herkese Merhabalar,
Dün itibariyle
@Soulfly 'ın yardımları ile ,Note 9 Pro "Joyeuse" kod adlı cihazın imei tamirini de yapmış bulunuyorum, cihazda gerek band gerekse şebeke ile ilgili hiç bir sorun yaşanmadı. qcn dosyası paylaşamadığım için üzgünüm repair yaptıran arkadaş biraz problemli ve takıntılı olduğu için kendisinden izin alamadım.
Bootloader aşamasını Xiaomi Tool V2 ile başarılı bir şekilde yapabiliyorsunuz (Malumunuz Xiaomi'nin kendi unlock uygulaması bazen saçma sapan süreler verebiliyor. Bu şekilde cihaz 1 hafta içinde unlock edilebiliyor.)
2. ci ve en önemli konu ise twrp Recovery'de dokunmatik çalışmama sorunu ;
Bu bende de meydana geldi Xda'daki başlıktan anladığım kadarı ile LR Team adlı grup 9 Pro için TWRP uyarlaması yaparken ilk parti cihazlardan kullanmış , ilk parti ise HuaXing Panel ile gelmiş. Bu yüzden cihazınızda benimki gibi tianma panel varsa dokunmatik sorunu kaçınılmazdır. Grubun yakın zamanda Note 9 Pro için yayınladığı TWRP'yi Tianma panellere de uyarlayacağı konuşuluyor. Teşekkürler
@kostix
Salt okunur bir şekilde Root yaptıktan sonra TWRP ve diag mode ile ilgili bir sorun yaşamadan yedeğini alıp "jja builder" uygulaması ile de imei'yi tamir edebildim. Qpst 2.7. 472 ve beraberinde gelen Qfil yedekleme ve geri yüklemede sıkıntı çıkarmadı. Firmware versiyonu Miui 11.0.1 Fabrika sürümü idi .
Konuyu takipte kalmaya devam ediyorum , yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara vakit buldukça konu altından yardımcı olabilirim. Zaten işlem sürecinin büyük bir kısmını
@Soulfly paylaşmış saolsun geri kalan kısmını da ya doğaçlama ya da Mi 9T Qpst anlatımı ile yapabilirsiniz.
Saygılarımla.