Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xperia Klavye
Xperia Klavye
sertancay - #1
Türkçe karakter desteği
beyaz ve siyah klavye seçimi
t9 klavye ve akıllı klavye özelliği vb. özellikleri de bulunmakta.
Ben forumda paylaşılan her bağlantıya tıklarım.
Bağlantı çalışıyor mu, link reklam sistemi kullanılmış mı, dosya yerinde duruyor mu veya dosyaya erişim var mı, mutlaka kontrol ederim.
Ben forumda paylaşılan her bağlantıya tıklarım.
Bağlantı çalışıyor mu, link reklam sistemi kullanılmış mı, dosya yerinde duruyor mu veya dosyaya erişim var mı, mutlaka kontrol ederim.
Evet güzel bir yöntem. Bende kontrol edeyim diyorum ama bazı linkler var tıklayınca başlıyor inmeye bende mobilden girdiğim için açıkçası indirmek istemiyorum. Çünkü İnternetim gidiyor. [emoji16]
Tapatalk ile giriyorum tüm konu başlıklarını konu içeriklerini konu bölümünü kontrol ediyorum. 2 akşamdır yanlış yere açılan konuları tek tek taşıdım. Çok çalışıyorum çok. [emoji16]
sertancay - #8
Gerekli Düzeltmeyi yaptım inşallah sıkıntı yoktur.
Evet güzel bir yöntem. Bende kontrol edeyim diyorum ama bazı linkler var tıklayınca başlıyor inmeye bende mobilden girdiğim için açıkçası indirmek istemiyorum. Çünkü İnternetim gidiyor. [emoji16]
Tapatalk ile giriyorum tüm konu başlıklarını konu içeriklerini konu bölümünü kontrol ediyorum. 2 akşamdır yanlış yere açılan konuları tek tek taşıdım. Çok çalışıyorum çok. [emoji16]