Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar y1 smartwatch güncel rom firmware lazım interneteki rom ları denedim olmadı hiç biri mtk6261d SJTC programınıda denedim olmadı oda y1 rom lazım saatin ekranı gitti yardımcı olursanız sevinirim
ekrandan değil hocam ekranda görüntü var saati flash tool programı ile update yapaken oldu cfg.mtk dosyası lazım rom dosyası internetekilerin hepsini denedim olmadı ekranda sorun yok yazılımda sorun var
Update on watch info
Ver k13-cob-y1-ips7789b0e-ydt-xsx-v06.378-20180521
Bbchip mt6261
Ms board k91
Build no. 2018/05/23 11:18 bu lazım cfg.mtk dosyası internetekileri denedim ekran yarım gösterio dokunmatik çalşmyo
ekrandan değil hocam ekranda görüntü var saati flash tool programı ile update yapaken oldu cfg.mtk dosyası lazım rom dosyası internetekilerin hepsini denedim olmadı ekranda sorun yok yazılımda sorun var
Bir kaç gün oldukça yoğunum.
Forumu güncelledim ve bazı şeyleri yeni versiyona göre uyarlamam gerek.
Nasipse en kısa zamanda bu konuyla detaylı bir şekilde alakadar olacağım.
bulunan konuyu ve konuya yazılan bütün mesajları inceledim.
Konuda paylaşılan ne kadar dosya varsa da hepsini indirip başka bir yere Upload ettim.
Buna rağmen hala sorununuz çözülmediyse, bizden yana artık yapacak bir şey yok demektir.
Sanırım, yanılmıyorsam daha önce bu cihazın yedeklenmesi ile ilgili bir şey sormuştunuz.
Backup/Restore işlemi detaylı bir şekilde anlatılmış.
Orada paylaşılan araç gereçleri de indirip Upload ettiğim dosyaların arasına ekledim.
Kolay gelsin.
bulunan konuyu ve konuya yazılan bütün mesajları inceledim.
Konuda paylaşılan ne kadar dosya varsa da hepsini indirip başka bir yere Upload ettim.
Buna rağmen hala sorununuz çözülmediyse, bizden yana artık yapacak bir şey yok demektir.
Sanırım, yanılmıyorsam daha önce bu cihazın yedeklenmesi ile ilgili bir şey sormuştunuz.
Backup/Restore işlemi detaylı bir şekilde anlatılmış.
Orada paylaşılan araç gereçleri de indirip Upload ettiğim dosyaların arasına ekledim.
Kolay gelsin.