Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben eğitim alanın daha fazla faliyete olsun isterim bide sağ olsun yöneticiler yada uye arkadaşlar paylaşımda bulunuyor ama yeterince açıklama yok yahut kulanımı konusunda bilgi yok onu başka konularda yahut başka sitelerde araştırıyoruz en azından o konunun linki paylaşılırsa daha iyi olur
ben eğitim alanın daha fazla faliyete olsun isterim bide sağ olsun yöneticiler yada uye arkadaşlar paylaşımda bulunuyor ama yeterince açıklama yok yahut kulanımı konusunda bilgi yok onu başka konularda yahut başka sitelerde araştırıyoruz en azından o konunun linki paylaşılırsa daha iyi olur
Üyelerimiz sorunlarını forum üzerinden çözmek yerine özel mesajlarla çözmeye çalışıyorlardı.
Bu durum sadece kişiye özel yardım anlamına gelir ki,
Bizim her üye için özel yardımda bulunacak zamanımız yok.
Forumda yapılan paylaşımlardan herkes faydalanır ama özel yardımlardan sadece kişiler faydalanır.
Bu onayladığımız bir durum değildir.
Bununla birlikte:
Özel mesajlarla onaylamadığımız başka şeyler de oluyor.
Örneğin:
"Cihazını bana gönder, ben yaparım." (Adamı tanımayız etmeyiz, cihazı yapacak mı, satacak mı belli değil.)
"Aradığın yazılım bende var, para gönderirsen sana yazılımı gönderirim."
Biz burada insanların sorunlarını çözmeye çalışırken, aynı zamanda onların güvenliğini de sağlamalıyız.
Ayrıca:
Burası gizli konuşmaların yapılması gereken bir yer de değil.
Kimin ne sorunu varsa yazsın foruma, olsun bitsin.
İlla ki kişisel bir ileti göndermek isteyen varsa, e-Posta gönderebilir.