Stock Rom Casper Via S8 Rom 26.09.2016

 Yazdır

itikat

Yeni üye
Kayıtlı üye
14 Şub 2017
19
4
3
30
hocam ben start dedıgımde bu hatayıu alıyorum
Process time was 30.0 sec.

USB Boot Timeout
Channel 1 is succesfully closed.
yardım eder mısın uzaktan baglanıp hocam usb hata ayıklamada kapalı olur onuda bılmıorm tablet acılmıyor androıd başlatılıyor dıyor kalıyor
 

Paradox

Çalışkan üye
Yönetici
Kurucu
Moderatör
22 Ara 2016
14,511
5,652
163
www.yavuzcakar.com
yardım eder mısın uzaktan baglanıp hocam usb hata ayıklamada kapalı olur onuda bılmıorm tablet acılmıyor androıd başlatılıyor dıyor kalıyor

Sürücü paketlerini yüklediniz mi?
Yanılmıyorsam, yazılım yükleme aracı cihazınızı görmüyor.
Yazılım yükleme işlemi için cihazınızı bilgisayarınıza kapalı bir şekilde bağlamanız gerekmektedir.
 

ELEKTROPROF67

Yeni üye
Kayıtlı üye
7 Ocak 2017
2
0
1
36
İlginçtir dokunmatiğini değiştirdiğim iki via s8 cihaz da uygulamalar başlatılıyor ekranında kalıyordu, sonradan farkettim kamerayı takmamıştım dokunmatiği test ederken, ikisinin de kamerayı takınca kurulum ekranı geldi. Belki sorun yaşayacaklara çözüm olur diye paylaşmak istedim. Ayrıca Rom için teşekkürler.
Teşekkür ederim usta bu bilgi benim için çok değerli oldu kesinlikle kamerayı devre tamamlama olarak ayarlamışlar.
 

ikirenk

Yeni üye
Kayıtlı üye
5 Ağu 2018
1
0
1
44
Arkadaşlar casper via s8 tabletlerde uygulamalar yükleniyor veya casper yazısında kalıyorsa yazılım yükledikten sonra tableti açıp kameraların soketlerini devre dışı bırakın.. tablet açılacaktır. Daha sonra soketleri takınca tablet tekrar hata verebilir. malesef ya kameralar olmadan kullanacaksınız ya da ön ve arka kameraları yenisiyle değişmek zorunda kalacaksınız.. Herkese kolay gelsin..
 

fatihak101011

Yeni üye
Kayıtlı üye
1 Ocak 2019
3
0
1
37
cihaz sorunsuz açıldı

ek bir bilgi daha frp için kullanılan programla frp gitmiyor bazen bunun için yazılım yüklerken "erase whole flash area before download" kısmını seçip custom order yazan yerin yanındaki tik işaretini kaldırıp tekrar seçerek yazılım yüklerseniz frp kalkıyor, onun dışında yazılım yükleyemeyen arkadaşlar yazılım klasöründe ingilizce karakter ve boşluk kullanmadan klasör adı girmelisiniz aksi taktirde program dosya yolunu bulamıyor ve yazılım yükleyemiyor.


1 haftadır arıyorum bu cevabı KRALSIN :D