Çözüldü Samsung Metro 360 SM-B360E Türkçe Dil Ekleme ve Z3x Box ile Imei Repair

silivriserdar

Çalışkan üye
Yasaklı üye
23 Ara 2016
4,452
3,505
163
40
Merhaba arkadaşlar bu paylaşacağım konuda samsung sm-b360e Dual Sim cihaza türkçe dil eklemeyi ve imei repair yapılmasını anlatacağım. Bu işlemler için elinizde octoplus ve z3x box olması gerekmektedir. Bu box nedir ne işe yarar diye soranlar olursa ve bilmeyenler olursa, bu boxlar ücretlidir ve genelde cep telefonu tamir yapan yerlerde mevcuttur. En az 1000 tl civarındadır. Ben bu işlemleri boxlar ile yaptığım için o doğrultuda detaylı olarak anlatacağım.

Son olarak bu yapacağınız işlemlerden oluşacak olumsuzluklardan ben ve mobilkulup sitesi sorumlu değildir. Tüm sorumluluk size aittir.

bulunan dosyayı indirin. Site türkiyede yasaklı onun için vpn kullanarak açın. Dosya içinde tüm açıklamalar var. Resarc programı dosya içinde mevcuttur. Dosyada herhangi bir şifre vesaire yoktur.

Yazılım yükleme işlemi için spedrum usb driver indirin. Ve cihazın bataryasını çıkarın usb kabloyu 1 tuşuna basarak bağlayın ve bataryayı takın. Yazılım yüklemesi yapacaktır. Cihaz açmaz ise en son 2. Ve 3. Dosyayı octoplus box ile tekrar yükleme yapın. Cihaz açılacaktır. Takıldığınız yerde konu altından yardımcı olmaya çalışırım.