Tavsiye Vavoo Gitti Kodi Geldi

 Yazdır

astek055

Çalışkan üye
Yasaklı üye
15 Mar 2017
626
427
63
31
Bildiğimiz üzere Bein sport tvbu d-smart ve benzeri ücretli kanalları ücretsiz bir şekilde bizlere sunan Vavoo tv artık ücretli oldu. Ama biz pes etmedik durmadık. Vavoo tv yerine artık yeni uygulamamız olan KODİ tv.

KODİ tv hakkında Google Play store tarafından alınan bilgi:
Kodi® medya merkezi, HTPC'ler (Ev sineması PC'leri) için dijital medya için ödüllü, ücretsiz ve açık kaynaklı çapraz platform yazılım medya oynatıcı ve eğlence merkezidir. Birincil giriş aygıtı olarak bir uzaktan kumanda kullanarak, oturma odası için bir medya oynatıcı olmak üzere tasarlanmış 10 metrelik bir kullanıcı arayüzü kullanır. Grafiksel kullanıcı arabirimi (GUI), kullanıcının sadece birkaç düğmeyi kullanarak bir sabitdiskten, optik diskten, yerel ağdan ve internetten kolayca videolara, fotoğraflara, podcast'lere ve müziğe göz atmasına ve görüntülemesine olanak tanır.

ÖNEMLİ:
Resmi Kodi sürümü hiç bir içeriği içermiyor. Bu, kendi içeriğinizi, yerel veya uzak bir depolama yeri, DVD, Blu-Ray veya sahip olduğunuz diğer herhangi bir medya taşıyıcısından sağlamanız gerektiği anlamına gelir. Ek olarak Kodi, resmi içerik sağlayıcı web sitesinde ücretsiz olarak kullanılabilen içeriğe erişim sağlayabilecek üçüncü taraf eklentileri kurmanıza izin verir. Aksi taktirde ödenmesi gereken yasa dışı içeriğin izlenmesi için herhangi bir yöntem, Team Kodi tarafından onaylanmamış veya onaylanmamıştır.

Estuary yeni standart cilt ve hızlı ve kullanıcı dostu olmak için tasarlanmıştır.
Skin Estouchy ile, Kodi daha büyük 5 "veya up telefonlar ve tabletler ile daha iyi çalışmak için geliştirilmiştir. Kodi, daha küçük telefonlarla kullanılmak üzere tasarlanmamış veya tavsiye edilmemiştir.

Yasal Uyarı:
- Kodi herhangi bir medya veya içerik sağlamaz veya içermez.
- Kullanıcılar kendi içeriklerini sağlamalı veya üçüncü taraf eklentilerinden birini yüklemelidir
- Kodi'nin herhangi bir üçüncü taraf eklentisi veya eklenti sağlayıcısına hiç bir bağlılığı yoktur.
- Telif hakkı sahibinin izni olmaksızın telif hakkıyla korunan materyalin yayınlanmasını onaylamıyoruz.
- Bir önceki versiyondan yükseltmek için Team Kodi tarafından resmi olarak yayımlanmış bir versiyon yüklemiş olmanız gerekir. Başka herhangi bir sürüm yükseltme başarısız olabilir.

Lisans ve geliştirme:
Kodi®, XBMC Vakfı'nın ticari markasıdır. Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.


Kodi® tamamen Açık Kaynaktır ve GPLv2.0 + lisansı altında yayınlanır. Uyumlu lisanslar kullanan pek çok üçüncü taraf kitaplığı içerir. Bazı GPLv3.0 kütüphanelerinin dahil olması nedeniyle, tüm uygulama ikili olarak GPLv3.0 olur.
Gelecekteki gelişim konusunda yardım etmek isterseniz, daha fazla soru için forumumuzu ziyaret edebilirsiniz.

indire bilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: leonidasss

Yusuf49

Yeni üye
Kayıtlı üye
19 Eki 2018
1
0
1
27
Şimdi bizim VAVOO'yu kullanmamız yasal mı değil mi hâlâ anlamadım. Yani kısaca bu yayınları d smart / digitürkle anlaşarak mı veriyor VAVOO? yoksa kaçak iptv m3u ile mi?