Yardım Xiaomi Mi 9T Pro IMEI Repair Sonrası 4.5G Sorunu

  • Konbuyu başlatan ylkn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 77
  • Görüntüleme 13K

huzurlum

Yeni üye
Kayıtlı üye
15 Ağu 2017
20
3
3
42
Bu sorunu yaşamamak için yapmanız Geren. Şahsen 2 günlük çaba Sonucu Vardığım Sonuçtur. Bu şekilde Repair ve Şebeke sorununu Çözdüm. Ben Mi9T Pro cihaza K20 Pro ENG QCN kullandım Sorunsuz oldu Band20 de çalıştı.

1- MIUI sürümüyle aynım olan QCN kullanmanız gerek (Mesela MIUI 10 sürümde olan cihaz için 10 sürümden çekilmiş QCN ile işlem yapmalısınız.)
2- Yada ENG QCN kullanmalısınız.
3- UMT üzerinden işlem yaptıysanız cihazı resetlemeden Qfil ile aynı QCN dosyasını Restore Yapmalı ve Cihazı resetlemelisiniz.
 

JinKazama

Üye
Kayıtlı üye
26 Tem 2019
134
10
18
38
işlem yaptıktan sonra qpst ile 1 kere de işlemin üzerine aynı qcnyi yazdırın sorun çözülüyor
 

erenergen45

Yeni üye
Kayıtlı üye
2 Eki 2020
10
2
3
23
arkadaşlar şöyle bir sorunum var yardımcı olurmsunuz telefona atıyorum imeiyi kullanıyorum 1 gün içinde ne kadar kapatıp acsam sıkıntı olmuyor hat tekrar geliyor fakat 2. gün telefon kapanıp acılınca hat gidiyor ve bir daha gelmiyor tekrar imei atmak zorunda kalıyorm yardımcı olabilecek varmı acaba
 

asım.46

Yeni üye
Kayıtlı üye
5 Ağu 2020
4
0
1
37
Gardasim durumu çok güzel ozetlemissin ellerin dert görmesin bu sorunu çözmek için 1 aydır uğraşıyorum ve biraz önce aynı sorunu yaşayan bir kardeşin sorununu uzaktan bağlantıyla dua karşılığında çözdüm çok mutlu oldum muhakkak işi ehline vermek lazım arkadaş haklı aklımın yettiğince yardımcı oldum sorun çözüldü yinede hepinize çok teşekkür ederim insanların sorunlarıyla ilgileniyor zaman harcıyorsunuz.
dostum note 9 pro daki şebeke sorunu için bir öneriniz var mı
 

asım.46

Yeni üye
Kayıtlı üye
5 Ağu 2020
4
0
1
37
1 haftadır diyorum imei atmamış yeni yapacak kişi bana ulaşsın nedeni şuan tüm ime atılanalarda k20 pronun qcn'i , imei atacak kişi bana ulaşsın hem qcn ile doğru imei atmayı öğrenir hemde. Qnc de programsız imei değişimini öğrenir. Tek isteğim o qcn bende kullanmam. Zaten imesi değiştireceği için artık o qcn bir ihtiywcı kalmayacak. Piyasadaki qcnleri. Yarısı yanlış oynanamış bozulmuş qcnler kod satırlwrında bile 100 lerde fark oluyor. Cihazına daha imei atmamış yeni atacak kişi bana ulaşaın. Zaten. Magick ile atacağımız için. Ana işlemcideki değişim olmayacak bu sayede telefonun donan ve orjinal yazılımına zarar gelmeyecek. Daha imei atmamış yeni atacak kişi bana ulaşsın temiz şekilde kendi doayasını alırız ve programsız. Şekilde qcn ni. Açıp kodu değiştirir ve sistemine işleriz. İnternette çöp bilgi ve eski hata bilgi çok ban ulaşsın
nasıl ulaşırım size