- 27 Eyl 2018
- 7
- 0
- 1
- 37
rtl8189etv wifi çip. ancak touch id nasıl öğrenebilirim .Cihazın wifi ve touch id lerini verebilirsen uygun yazılım muhakkak vardır.
rtl8189etv wifi çip. ancak touch id nasıl öğrenebilirim .Cihazın wifi ve touch id lerini verebilirsen uygun yazılım muhakkak vardır.
Anakartın resmini atarsanız daha net birşeyler bulabiliriz. Emin olmamakla birlikteBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bir deneyin.
Arkadaşlar. A33 inet-u70x-rev01 Zeng-gc 2017-03-09 yazılım gerekli teşekkürler.
Arkadaşlar. A33 inet-u70x-rev01 Zeng-gc 2017-03-09 yazılım gerekli teşekkürler.
merhaba bana quadcore a33 islemcili yazılım lazım anakarttaki no su sekilde
MB 101905-A33-V1_2
tesekürler deniycem sonucu yazarım
bana yardımcı olurmusunuz everest everpad dc718 beyaz 1gb ramlı tablete sahibim a33 işlemcili kendi sitesinden eski romları indirince wifi bluetooth çalışmıyor açılmıyor yeni romunu yükleyince çalışıyor oda sadece android 6.0 içeriyor benim amacım bu tableti android 4.4 kitkat sürümünde wifisi çalışır hale getirmek eski roma yeni romdaki wifi modülünü vs atarak bir ayar yapamazmıyım yardım edin lütfen
Konu için teşekkür ederim. Ben de MPMan MPQC11 tablete inet-d100c-rev01 ana kart uyumlu rom arıyorum. İşlemci Allwinner A33
zeng-gc 2014-06-30 ilgin için çok teşekkür ederimAna kart üzerinde bir de tarih olması lazım.
Paylaşabilir misiniz?
zeng-gc 2014-06-30 ilgin için çok teşekkür ederim
Sadece ilk yazılımla ekrana görüntü geldi. Onda da dokunmatik ters wifi ve bluetooth çalışmıyor.Burada önerilen yazılımları bir deneyebilir misiniz?
Belki sizin cihazınızda sorunsuz bir şekilde çalışırlar.
Sadece ilk yazılımla ekrana görüntü geldi. Onda da dokunmatik ters wifi ve bluetooth çalışmıyor.