olumsuz zaten son sürüm diyor ıntereneten kactane rom varsa hepsını ındırdım denedım olmadı iade etimotg kabloyla fare bağlayıp ayarlardan güncelleme yapmayı dene bide gmail hesabını kaldırıp format at
İndirolumsuz zaten son sürüm diyor ıntereneten kactane rom varsa hepsını ındırdım denedım olmadı iade etim
Abi yazılım sonrası açılış logosu gelmiyor ayrıca dokunmatik kendi kendine basıyor ekranın altında solda pixeller var.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz..
İkiside olumsuz.Konuda iki farklı yazılım paylaşılmış.
Her ikisini de denediniz mi?
reis selamun aleyküm öncelikle bneim bi adt1012l tabletim var e müşterisi biraz sıkıntılı yazılımı lazım olan varsa ata bilirmi![]()
r25 sürümünü kullan onda da hata verirse tablet android 11 e yükselmiştir dosya android 10 dosyası.Ekli dosyayı görüntüle 4348
Halen ilgilenen var mı bilmiyorum ama yükleme de söyle bir sorunla karşılaşıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
dokunmatik için olan romu indirdim fakat dosya açılırken resacrh download hata veriyor 10002 hatası nasıl düzeltebiliriz arkadaşlar
gri renkte aidata 1061 tablet yazılımı varmı ustam