- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Linki verdim zaten tıklayın okuyun yapın. Bizden de saygılar.o yazılımı alabilir miyim.saygılar
Linki verdim zaten tıklayın okuyun yapın. Bizden de saygılar.o yazılımı alabilir miyim.saygılar
uart ayarlarından usb seçtiğimiz halde yinede usb kablosunu takınca sadece şarj oluyor.driver yükle demeyin çünkü aygıt yöneticisinde herhangi bir uyarı yok ki driver yükleyelim.açık veya kapalı farketmeden hep sadece şarj oluyor cihaz.xp win7 dendim sonuç aynı.bu srounla çoğu kişi müzdarip..6261d işlemcili sat.
hangi bağlantı ustam ben göremedim ama.Daha önceki yorumlarda bir bağlantı paylaşılmış.
hangi bağla
hangi bağlantı ustam ben göremedim ama.
onu biliyorum ustam.zaten mesajımda bunu özellikle belittim.buyrun bunu yazdım "uart ayarlarından usb seçtiğimiz halde yinede usb kablosunu takınca sadece şarj oluyor." siz bunu cevabı var deyince ben farklı bir çözüm var sandım o yüzden sizden link istemiştim.sonuç olarak bu sorun çoğu saatte var.usb yi takınca sadece şarj oluyor.farklı usb kablosuyla denedim.2 saat var ikisinde de denedim.uart ayarlarında farklı seçenekleride seçtim sonuç hep aynı.ister cihaz kapalı olsun ister açık hep sadece şarj oluyor usb kablosunu takınca.bağlantı lazım oldu mu bluetooth üzerinden yapıyorum ama neden usb den olmuyor bunu merak ettim sadece.saygılar.
bence sıkıntınız driver eksikliğinden kaynaklanıyoronu biliyorum ustam.zaten mesajımda bunu özellikle belittim.buyrun bunu yazdım "uart ayarlarından usb seçtiğimiz halde yinede usb kablosunu takınca sadece şarj oluyor." siz bunu cevabı var deyince ben farklı bir çözüm var sandım o yüzden sizden link istemiştim.sonuç olarak bu sorun çoğu saatte var.usb yi takınca sadece şarj oluyor.farklı usb kablosuyla denedim.2 saat var ikisinde de denedim.uart ayarlarında farklı seçenekleride seçtim sonuç hep aynı.ister cihaz kapalı olsun ister açık hep sadece şarj oluyor usb kablosunu takınca.bağlantı lazım oldu mu bluetooth üzerinden yapıyorum ama neden usb den olmuyor bunu merak ettim sadece.saygılar.
elbette bakıyorum aygıt yöneticisine.oraya hiç bakmam mı.kabloyu takınca veya çıkarınca hiç bir şey değişmiyor orada.win 7 ve xp de denedim üstelik.zaten ilk mesajıma bakarsanız sorunuzun cevabını baştan verdim ben.lütfen iyi okuyun.saygılar.bence sıkıntınız driver eksikliğinden kaynaklanıyor
aygıt yöneticisinden bakıyormusunuz hata var mı diye
*#*#4636#*#* kodu ile com ve uat ayarlarına giriş yapıyormu varsa elinizde denermisinizelbette bakıyorum aygıt yöneticisine.oraya hiç bakmam mı.kabloyu takınca veya çıkarınca hiç bir şey değişmiyor orada.win 7 ve xp de denedim üstelik.zaten ilk mesajıma bakarsanız sorunuzun cevabını baştan verdim ben.lütfen iyi okuyun.saygılar.
"uart ayarlarından usb seçtiğimiz halde yinede usb kablosunu takınca sadece şarj oluyor.driver yükle demeyin çünkü aygıt yöneticisinde herhangi bir uyarı yok ki driver yükleyelim.açık veya kapalı farketmeden hep sadece şarj oluyor cihaz.xp win7 dendim sonuç aynı.bu srounla çoğu kişi müzdarip..6261d işlemcili sat."
her şey bluetooth la olmuyor ama.mesela rom nasıl atcaz.cihaz kapalı ilken rom atılıyor.ama o zamanda bluetooth nasıl bağlanacak.benim bu usb görme işini çözmem lazım.win10 bulup bir de öyle deneyeyim.umarım bu sefer olur.ama bu işte bir sorun var. ama nerede.bluetooth ile devam ozaman
bende farklı bir saati usb ile yapmıştım. winows 10 da denedim
umarm sorunu çözersiniz. çözerseniz bizimlede paylaşırsanız seviniriz. illaki bizim başımıza da gelirher şey bluetooth la olmuyor ama.mesela rom nasıl atcaz.cihaz kapalı ilken rom atılıyor.ama o zamanda bluetooth nasıl bağlanacak.benim bu usb görme işini çözmem lazım.win10 bulup bir de öyle deneyeyim.umarım bu sefer olur.ama bu işte bir sorun var. ama nerede.
her şey bluetooth la olmuyor ama.mesela rom nasıl atcaz.cihaz kapalı ilken rom atılıyor.ama o zamanda bluetooth nasıl bağlanacak.benim bu usb görme işini çözmem lazım.win10 bulup bir de öyle deneyeyim.umarım bu sefer olur.ama bu işte bir sorun var. ama nerede.
Merhaba arkadaşlar ben de A1 akıllı saat var,PC ye bağlandığım zaman com portu açılmıyor,sadece şarz oluyor,nasıl açarım,com portunu? IMEI değiştirmem lazım,saat kapanacak yakında