Eskiden dediğiniz, şunun şurası 10 senedir. Navigasyon cihazlarında yaklaşık 10 senedir uğraşırım MTK işlemcilerle. Belki de benden birkaç sene önceside vardır. Bir güzel tarafı vardı. İstediğiniz bölümü yükleyebilirsiniz. Boot, app, system(windowsCe) isterseniz ayrı yükleyebilirsiniz. Logo ayrı yükleyebilirsiniz. Bazı firmalara, dernek ve dersanelere özel anime logo hazırlayıp cihazlarına az yüklemedim. 300-500 cihaz yükleme yapardım, 3 günde. MTK candır. Ama ne zaman seni yarı yolda bırakacağı bilinmez. Bir gün gelir kilitlenir kalır. Bunun en büyük sebebi şarj yada batarya sorunlarıdır. En ufak dalgalanmada sistem kilitlenir. Şimdiki Sony XA serisi gibi. Farklı, uydurma yan sanayi şarj cihazı kullanıyorsanız yada uyduruk bir şarj ile devamlı arabada şarj yapıyorsanız, direk arızaya geçer, kilitlenir. Bir iyiliği yazılım atınca düzelir. Ama bu çok can sıkıcıdır. Burada Qualcomun gözünü seveyim, gözünün çapağını yiyim demek geliyor insanın aklına.. Neyse MTK böyle birşey arkadaşlar. Ciğerini bilirim MTK nın ciğerini. O da beni iyi bilir. Elimden kurtulamaz çünkü. vs..vs..vs..
10 yıl eski değil mi yahu?
Benim gibi dün ne yediğini hatırlamayan birisi için, oldukça uzun bir zaman.
Benim gibi dün ne yediğini hatırlamayan birisi için, oldukça uzun bir zaman.