- 19 Kas 2018
- 3
- 0
- 1
- 57
yavuz bey arkadaş hala çözemediyse ve asus tabletler le ilgili yazılım sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.
Merhaba
Tw id 730 780 289
şifresi 3b4f2s
nasıl bağlanıp yapacağız
Delucky arkadaşa çok teşekkür ederim. 2 haftadır uğraştığım tableti sağolsun 20 dk da halletti. Şu an eskisi gibi problemsiz kullanıyorum.
Kullandığın sdcard 2 yada 4 gb olsun sağlamlığından emin ol hatta farklı bir kart ile dene muhakkak yüklenecektir.O dosyayı indirdim sd karta kopyaladım Recovery yazan yere girdiğimde tablet kapanıp recovery yükleme yerine giriyor yükleniyor diyor sonra hata yazıp kapanıyor tekrar asus yazısında takılı kalıyor.
Geçmiş olsun.Rica ederim kardeşim iyi günlerde kullanman dileğiyle.
usta yanlış cihaza yanlış yazılım yükletiyorsun bunun sd card la bi alakası yok lütfen yanlış bilgi vermeyelim cihazı brick duruma düşerse daha da zorlaşır işlerKullandığın sdcard 2 yada 4 gb olsun sağlamlığından emin ol hatta farklı bir kart ile dene muhakkak yüklenecektir.
Üstad doğru yazılımın linkini verirseniz bizde arşivimize alırız. Uyarı için teşekkürler.usta yanlış cihaza yanlış yazılım yükletiyorsun bunun sd card la bi alakası yok lütfen yanlış bilgi vermeyelim cihazı brick duruma düşerse daha da zorlaşır işler
Üstad doğru yazılımın linkini verirseniz bizde arşivimize alırız. Uyarı için teşekkürler.
asusflash tool dosyası şifreli, yardım eder msiniz?
Arkadaşlar ben de bütün yöntemleri denedim elimde versiyonu tr_memo_pad_7-11.2.3.33-2015032 model olan tabletten var. Rica etsem bana da tw üzerinden destek olabilir misiniz? Müsait olduğunuz bir ara.
Cihaz çalışır durumda mı yoksa sadece telefon özelliği için mi rom yüklemek istiyorsunuzArkadaşlar ben de bütün yöntemleri denedim elimde versiyonu tr_memo_pad_7-11.2.3.33-2015032 model olan tabletten var. Rica etsem bana da tw üzerinden destek olabilir misiniz? Müsait olduğunuz bir ara.
Aslında cihaza benden önce birisi tarafından rom yüklenmeye çalışılmış. Format atılamayınca ama açılış ekranında kalıyordu. Ben de cihaza stock rom yüklemeye çalıştım ama olmadı. Bu foruma rastlayınca anlatılan yöntemleri denedim ancak olmadı. Ben de yardım istedim sonrasında.Cihaz çalışır durumda mı yoksa sadece telefon özelliği için mi rom yüklemek istiyorsunuz
Gün içerisinde müsait bi zamanda yardımcı olabilirim birde cihazın anakart üErindeki model kısmını konuya eklerseniz daha kolay işlem yaparızAslında cihaza benden önce birisi tarafından rom yüklenmeye çalışılmış. Format atılamayınca ama açılış ekranında kalıyordu. Ben de cihaza stock rom yüklemeye çalıştım ama olmadı. Bu foruma rastlayınca anlatılan yöntemleri denedim ancak olmadı. Ben de yardım istedim sonrasında.