hocam gerçekten çok tşk ederim..
id :1 182 747 143
Sorununuz çözüldü mü?
hocam gerçekten çok tşk ederim..
id :1 182 747 143
Merhabalar bana Bi konu üzerinden yardımcı olurmusunuz benı. Asus tabletım yazılım yuklemek istiyorum acma tueuna bastıgı zaman sadece Intel inside yazısında kalıyor bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
Bir kısmını okudumKonuya yazılan yorumları okudunuz mu?
Bir kısmını okudum
Merhaba, benim cihazımda da aynı sorunlar var,asus ekranında kalıyor ve ne yaptım. ne yüklemeye çalıştıysam düzeltemedimCihazın sorunu nedir
Merhaba, delucy nickli arkadaşa yazdım ama sanırım artık foruma girmiyor, rica etsem aşağıdaki konuda bilginiz varsa bana yardımcı olur musunuz?Ne güzel.
Yanılmıyorsam sorununuzun çözümünün konuda yazılan yorumlarda yazıyor olması lazım.
Yavuz Bey selam,Ne güzel.
Yanılmıyorsam sorununuzun çözümünün konuda yazılan yorumlarda yazıyor olması lazım.
Yavuz Bey selam,
okuyabildiniz mi acaba mesajlarımı?
Hiç sorun değil. muhtemelen ben de haftaya kadar tableti ayağa kaldıramayacağım gibi görünüyorMesajlarınızı okudum.
Kullandığım internet ağı ve bilgisayar ne yazık ki şu an uzak bağlantı programlarına izin vermiyor.
Konuyla ancak önümüzdeki hafta alakadar olabilirim.
Hiç sorun değil. muhtemelen ben de haftaya kadar tableti ayağa kaldıramayacağım gibi görünüyorsizden haber bekleyeceğim bu durumda, şimdiden çok teşekkür ederim.
Tekrar merhaba, bu hafta için bakabiliriz demiştiniz bir hatırlatma atamak istedimTamamdır.
Nasipse görüşürüz.
Tekrar merhaba, bu hafta için bakabiliriz demiştiniz bir hatırlatma atamak istedim![]()
Paradox merhaba, ne zaman bakarız acaba bizim tablete?Konu aklımda, nasipse müsait olduğumda konu ile alakadar olacağım.
Paradox merhaba, ne zaman bakarız acaba bizim tablete?
Tamamdır, Pazartesi günü tekrar bir hatırlatayım ben, tekrardan çok teşekkür ederim.Nasipse pazartesi günü gece bakalım.
Paradox merhaba, senden haber bekliyorum.Nasipse pazartesi günü gece bakalım.
Paradox selam, Team Viewer bilgilerimi göndereyim mi?Nasipse pazartesi günü gece bakalım.
Paradox selam, Team Viewer bilgilerimi göndereyim mi?![]()