onu hiç bilmiyorum, hemen indirip bilgileri paylaşayım.AnyDesk rica edeyim.
Çok fazla TeamViewer kullandığım için ticari kullanım şüphesi uyarısı alıyorum.
onu hiç bilmiyorum, hemen indirip bilgileri paylaşayım.AnyDesk rica edeyim.
Çok fazla TeamViewer kullandığım için ticari kullanım şüphesi uyarısı alıyorum.
onu hiç bilmiyorum, hemen indirip bilgileri paylaşayım.
Dün gece denedik ama olmadı, bu gece tekrar bağlanıp deneyeceğiz, umarım çözülür.Bayadır bu konuyu takip ediyorum.
Sorun çözüldümü?
Dün gece denedik ama olmadı, bu gece tekrar bağlanıp deneyeceğiz, umarım çözülür.
tamamdır sizden haber bekleyeceğim.Ne yazık ki bu işi biraz ertelememiz gerekecek.
Vazife nedeni ile tekrar uzak bağlantı kurulamayan yerdeyim.
GSM erişimi olsa, onun üzerinden bağlantı kurardım ama o da mümkün değil.
Nasipse müsait olduğumda sizi bilgilendireceğim.
müsait bir anda tabi ki yardımcı olabilirimMerhaba, benim cihazımda da aynı sorunlar var,asus ekranında kalıyor ve ne yaptım. ne yüklemeye çalıştıysam düzeltemedimrica etsem bana da yardımcı olur musun TW üzerinden. daha önce yardımcı olduğunuz bir kişi var GHOST isminde geçmiş yorumlarda gördüğüm kadarıyla onun cihazıyla aynı özelliklere sahip benim cihazım.
Çok teşekkür ederim, uygun olduğunuz zaman haber verirseniz çok sevinirim.müsait bir anda tabi ki yardımcı olabilirim
Merhaba bendede asus fe170cg var yaklasik 3 sene once telefon ozelligi kazandirayim derken tablet yazilimi tamamen coktu. Ne yaptiysam cihaz acilmiyor droidboota da girmiyor. Acma dugmesine basinca titriyor ardindan siyah ekrana usb amblemi altinda beyaz bir kutu geliyor o kitu bir anda kirmizi olup cihaz kapaniyor. Pc ye baglayip actigimda o usb isareti bir sure kaliyor yazilim atmanin yarisinda tekrar kapaniyor. Yardiminizi rica ederim. Maddi anlamda para etmeyen bir urun ama benim icin manevi degeri var calistirabilirseniz cok mutlu olurum.
delucky merhaba, senden haber bekliyorum cihaz için, ne zaman bakabiliriz acaba?müsait bir anda tabi ki yardımcı olabilirim
Selam, online görünce hatırlatma yazayım istedimmüsait bir anda tabi ki yardımcı olabilirim
biri ALLAH rızası için şifreyi yazsın
merhaba aynı sorunu bende yasıyorum konu ıle alakalı yardımcı olabillirmisinizgelince tw ver halledelim.
merhaba aynı sorunu bende yasıyorum konu ıle alakalı yardımcı olabillirmisiniz