- 14 Tem 2018
- 12
- 4
- 3
Genel intel işlemciye sahip tabletlere kolay bir şekilde linux kuracağız.
-Cihazı rootlamak için İRoot u indirin.
-Linux MX AHS.19.xx versiyonu.
-indirilen iso yu Rufus ile GBT-UEFİ olarak flash diske kurunuz.
1.Adım;
Geliştirici seçeklerinden usb hata ayıklamayı etkin hale getirin,pc ye indirdiğimiz IRoot uygulamasını başlatın ve cihazı pc ye bağlayın.Uygulama üzerindeki connect butonuna basın ve cihazan gelen uyarıyı onaylayın. Artık tabletimiz rootlu
2.Adım:
İndirdiğmiz iso yu flash belleğe UEFİ kurulum için GBT-UEFİ olarak yazdırın,işlem 2-3 dk sürecektir.
3.Adım:
Tablete otg yardımı ile usb hub (çoklayıcı klavye fareyi de takmak için) bağlayın,
cihaz kapalı konumda iken power tuşuna uzunca basın,flashı boot ettiğini göreceksiniz.(boot etmez ise tekrar kapatıp açın)
işlem bu kadar
Daha sonra start diyip kurulumu başlatın... TEŞEKKÜRLER

-Cihazı rootlamak için İRoot u indirin.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
ulaşabilirsiniz.-Linux MX AHS.19.xx versiyonu.
ulaşabilirsiniz.-indirilen iso yu Rufus ile GBT-UEFİ olarak flash diske kurunuz.
ulaşabilirsiniz.1.Adım;
Geliştirici seçeklerinden usb hata ayıklamayı etkin hale getirin,pc ye indirdiğimiz IRoot uygulamasını başlatın ve cihazı pc ye bağlayın.Uygulama üzerindeki connect butonuna basın ve cihazan gelen uyarıyı onaylayın. Artık tabletimiz rootlu
2.Adım:
İndirdiğmiz iso yu flash belleğe UEFİ kurulum için GBT-UEFİ olarak yazdırın,işlem 2-3 dk sürecektir.
3.Adım:
Tablete otg yardımı ile usb hub (çoklayıcı klavye fareyi de takmak için) bağlayın,
cihaz kapalı konumda iken power tuşuna uzunca basın,flashı boot ettiğini göreceksiniz.(boot etmez ise tekrar kapatıp açın)
işlem bu kadar
Daha sonra start diyip kurulumu başlatın... TEŞEKKÜRLER

Moderatör tarafında düzenlendi: