Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgisayarın ilk açılışında siyah arka planda “casper” ve “kocaeli büyükşehir belediyesi” logosu çıkıyor ardından windows logosu geliyor. ben ise belediye logosunu kaldırmak istiyorum
bilgisayarın ilk açılışında siyah arka planda “casper” ve “kocaeli büyükşehir belediyesi” logosu çıkıyor ardından windows logosu geliyor. ben ise belediye logosunu kaldırmak istiyorum
Muhtemelen Bios ekranından bahsediyor olmalısınız.
Elinizde ana kart üreticisinin yayınladığı bir araç yoksa, Bios logosu ile oynamanız biraz riskli olacaktır.
Bildiğim kadarıyla Asus ve Gigabyte'ın Bios logosu değiştirebilen araçları mevcut.
Aşağıdaki ekran alıntısı Gigabyte'ın aracına aittir.
için çeşitli yöntemler mevcut.
Lakin daha önce de belittiğim gibi, Bios logosu ile oynamak biraz risklidir.
Öncelikle Bios markanızı tespit etmeniz ve bu şekilde arama yapmanız gerekmektedir.
Ayrıca,