Casper gmail şifresi geçemedim bir türlü yardım edebilecek biri varmıdır sürüm 7.1.2
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Casper gmail şifresi geçemedim bir türlü yardım edebilecek biri varmıdır sürüm 7.1.2
Usta çok teşekkür ederim gmail sorunu kalktı şuan çift hatlı ve wiko diye açılıyor bunuda aşmanın bi yolu varmıdır
Teşekkür ederim usta çok sağolŞu an sıkıntı yoksa böyle kullanın bu cihazın yazılımı ne yazıkki piyasada yok. Çıkınca ancak paylaşım yapabiliriz. Siz istersenizBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan siteye sohbet yerinden yazın cevap verirler muhtemelen yazılımı isteyin.
Yazılımı yükledikten sonra format attınız mı? Yukarıda yazılan mesajlarda aynı yazılımı yükleyip sıkıntısız kullananlar olmuş.merhaba bu yazılımı via g1 plus telefona yükledim. telefon tek hatlı ama bu yazılım ile çift hatlı göründüğü için 2. hat olarak görünüyor bu yüzden arama yapılmıyor. mobil ağ kullanılmıyor hatası veriyor. nasıl düzeltebiliriz.
Yazılımı yükledikten sonra format attınız mı? Yukarıda yazılan mesajlarda aynı yazılımı yükleyip sıkıntısız kullananlar olmuş.
Buradaki konuya göz atınevet attım birkaçkez. yazılımıda tekrar attım ama hep 2 nci sim olarak görüyor. başka bir çözümü varmıdır?
bu konuya göz atamadım çünkü özel üye değilimBuradaki konuya göz atın
Verdiğim özel üyelere tek tık ile yapılıyor ama tabi öncelik özel üyelikbu konuya göz atamadım çünkü özel üye değilimama hallettim. sizlere tavsiyem bu yazılımı yüklemeyin. geri dönüşü mümkün olmuyor casperde yazılım desteği vermiyor. aksine servise götürdük onlarda orjinal yazılımı atamadı.
Selamın Aleyküm
şebeke sorununu çözen varmı ???
sorunu nasıl düzelttinizbu konuya göz atamadım çünkü özel üye değilimama hallettim. sizlere tavsiyem bu yazılımı yüklemeyin. geri dönüşü mümkün olmuyor casperde yazılım desteği vermiyor. aksine servise götürdük onlarda orjinal yazılımı atamadı.
Aşağıdaki videoyu izleyip uygulayın.
Dosya altındaki yazılım linkiBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.