F fraudme Yeni üye Kayıtlı üye 14 Tem 2018 3 0 1 30 4 Eyl 2018 #21 twrp yükledikten sonra bir türlü telefonu açamıyorum logo ekranında kalıyor ya, forumlarda denen dosyayı da siliyorum ama bir türlü olmuyor
twrp yükledikten sonra bir türlü telefonu açamıyorum logo ekranında kalıyor ya, forumlarda denen dosyayı da siliyorum ama bir türlü olmuyor
newbiehacks Yeni üye Kayıtlı üye 1 Ocak 2017 17 0 1 26 Beşiktaş 4 Eyl 2018 #22 fraudme' Alıntı: twrp yükledikten sonra bir türlü telefonu açamıyorum logo ekranında kalıyor ya, forumlarda denen dosyayı da siliyorum ama bir türlü olmuyor Genişletmek için tıkla ... Twrp yükledikten sonra twrp de supersu yu da yüklüyor musunuz
fraudme' Alıntı: twrp yükledikten sonra bir türlü telefonu açamıyorum logo ekranında kalıyor ya, forumlarda denen dosyayı da siliyorum ama bir türlü olmuyor Genişletmek için tıkla ... Twrp yükledikten sonra twrp de supersu yu da yüklüyor musunuz
newbiehacks Yeni üye Kayıtlı üye 1 Ocak 2017 17 0 1 26 Beşiktaş 22 Şub 2019 #23 Romun şarj ömrü kısa, bir çaresi var mıdır ?