- 14 Ocak 2017
- 91
- 72
- 18
- 40
teşekkürler hocam provision programı yazılım yükleme tekrar provision programı sorunu çözdü emekleriniz için tekrar teşekkürler.
Abdullah aynı sorun bendede var.Senin yaptığının adımları yaptım ve webde ara yeri bende çıkmadı.Yardım edebilir misin?
Çağlar hocam webde arama nerde çıkıyor ben göremiyorum ama?
kardeş gerçekten çok teşekkür ederim aylardır uğraşıyordum bu programla oldu emeğine sağlık
Programda her aşamayı uyguluyorum ancak "Unconditional Erase each area before download”, “IMC USB Driver” seçenekleri seçili iken fotoda gösterilen erases calibration yazısı çıkmıyor ve google account silinmiyor.
Erase whole flash incl. bad blocks before download seçeneğini seçince oldu teşekkür ederim.
Google hesabı silindi yapılan işlemler. İlk önce bu sayfadaki kullanıcı kaldırma işlemi yapıldı tablet açıldığında başarısız olmuştu. Daha sonra bir de Casper Via S7-3G 28.09.2016 Orijinal Rom yükleme işlemi yapıldı ve açıldığında google hesabı silinmişti.
Teşekkürler.
hayırlı forumlar sıfırlama sonucu imei no 0049 a dönüştü nasıl düzeltebilirim
Provision (SoFIA) ile IMEI Tamir İşlemi de yapılıyor.
İndirdiğiniz dosyaların arasında bulunan dokümanları incelemeniz faydalı olacaktır.
söylediğim olay buydu.çoğu kişi hat takıp çalıştırmadığı için cihazı fark etmeyebilirler.