- 30 Mar 2018
- 2
- 1
- 3
- 42
arkadaşlar elimde bir müşteri tableti mevcut CASPER VİA S7-3G Modeli PTEST Modunda bundan nasıl kurtulabilirim rcovery mode giriyor ama ordanda bir çözüm olmutor
Konunuzun başlığını düzenledim ve uygun bölüme taşıdım. Başlıklarınız acil, yardım, çabuk gibi forum kurallarına uyumayacak şekilde olmamasına dikkat edin.arkadaşlar elimde bir müşteri tableti mevcut CASPER VİA S7-3G Modeli PTEST Modunda bundan nasıl kurtulabilirim rcovery mode giriyor ama ordanda bir çözüm olmutor
sorunum devam ediyor yzılım atamıyorum bu halde program görmüyor driver yüklemesi yapmıyorSorun devam ediyor mu?
sorunum devam ediyor yzılım atamıyorum bu halde program görmüyor driver yüklemesi yapmıyor
sorunun çözümünü çoktan bulmuşsundur ancak,aynı durumda olanlar için çözümü yazıyorum..intel yazan mavi ptest modunda iken beş altı saniye kadar on-of basılı tutun,tablet kapanacak.ses - / + / on-of tuşlarına aynı anda birkaç saniye basılı tutun,tablet casper logosuyla açılacaktır..
çok teşekkürler aytekdigitalsorunun çözümünü çoktan bulmuşsundur ancak,aynı durumda olanlar için çözümü yazıyorum..intel yazan mavi ptest modunda iken beş altı saniye kadar on-of basılı tutun,tablet kapanacak.ses - / + / on-of tuşlarına aynı anda birkaç saniye basılı tutun,tablet casper logosuyla açılacaktır..
Allah razı olsun az daha kafayı yiyodumsorunun çözümünü çoktan bulmuşsundur ancak,aynı durumda olanlar için çözümü yazıyorum..intel yazan mavi ptest modunda iken beş altı saniye kadar on-of basılı tutun,tablet kapanacak.ses - / + / on-of tuşlarına aynı anda birkaç saniye basılı tutun,tablet casper logosuyla açılacaktır..
Allah razı olsun az daha kafayı yiyodum