- 14 May 2018
- 3
- 0
- 1
- 43
"Install.wim NOT found."
An error has been detected
Press any key to contiune...
uyarı bu şekilde.
uyarı bu şekilde.
"Install.wim NOT found."
uyarı bu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 1624
Söylediklerinizi harfiyen yapmaya çalıştım, fakat böyle bir ekranla karşılaşıyorum, install.wim dosyasını bulamıyor/göremiyor gibi... Bir çözüm öneriniz var mı? Nasıl yapılabilir? Images klasörü içerisinde install.txt adında bir dosya var, ama içerisinde bir şey yazmıyor, bundan kaynaklı olabilir mi?
linux kurıyım derken görmediğini düşünüp biosa girdim ve usb ile ilgili otg ayarlarını kurcaladım, usbnin çalışmadığını fark etmedim ve format attım, şuan ne biosa girebiliyorum nede win kurulumu sonrası IPM sorgusununa yes yada no diyebiliyorum hadi usb data hattı çalışmıyo kapatma tuşu ve ses tuşlarıyla onay ve seçimde yapılmıyo çok boktan bir durum bu firware umarım pc ye bağlayıp şu işi çzömemme yardımcı olur..
Casper T8W Tabletimin Dokunmatik, Ses, Ekran kartı Sürücleri calışmamakta (Görmemekte daha doğrusu) Pil göstergesi falan herşey gitmiş durumda
masaüstü pc gibi gözükmekte, DriverScape ile driverlari güncelliyordum, birden restart attı makina kendine açtığımda durum buydu, tüm driver'lar bozulmuş halde,
Denediğim Yöntemler :
Win 10 Format (Microsoft Kendi ISO'su)
Win 8.1 Format (Microsoft Kendi ISO'su)
(Bu Yöntemleri denediğimdede sonuçlar aynı idi)
Şimdi sizin paylaşımınız olan "CASPER T8W STOCK FİRMWARE" Denemek için indiriyorum belki bunla çözebilirim driver sorununu
Sizce nasıl düzeltebilirim sorunumu ?
Merhaba.
Bu cihazı Windows 10 sürümüne yükselttim. Bunun sonucunda cihaz açıldıktan sonra "Lütfen harici depolama medyasını yerleştirin" şeklinde bir hata mesajı çıkmakta. Dolayısıyla masaüstü gelmiyor, hiçbir işlem yapılamıyor. Burada yayınladığınız Firmware'yi yükleyip Windows 8.1'e dönüş yapmak istiyorum ancak Bios'a giremiyorum. Klavye, açma tuşuna bastıktan sonra çalışmıyor. Casper logosundan sonra devreye giriyor. Bios'u açmanın başka bir yolu yok mu?
Şimdiden teşekkür ederim.
Evet usb klavye bağladım.Cihaza USB klavye mi bağladınız?
Evet usb klavye bağladım.
Maalesef işe yaramadı.Klavyenizden ESC tuşuna basılı tutunuz ve aynı anda cihazınızın açma tuşuna basınız.
Cihaz açıldıktan sonra, cihazınızın açma tuşunu bırakınız ve Bios ekranı gelene kadar klavyenizin ESC tuşuna basmaya devem ediniz.
Yukarıda bahsettiğim yöntemi deneyebilir misiniz?
Casper Via T8W Firmware
Sunum Mobil Kulüp'e aittir.
Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Yazılım indirme linkleri:
(Beklemek ve hız limiti yok.)
Boyut: 4,51 GB
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Şifre:
(Kopyala/Yapıştır)
![]()
![]()
Облако Mail.Ru'dan dosya indirmeyi bilmiyorsanız burada bulunan konuyu inceleyiniz.
Sunum içeriği:
Casper Via T8W Firmware
Kurulum Açıklaması
Windows 8.1 Sürücüleri
Nasıl bir çözüm bulabilirim bu konuda?
Bilgisayarların Bios'larına girmek için bir çok yöntem mevcut.
Öncelikle cihazınıza bağladığınız klavyenin, cihazınızda çalışıp çalışmadığından emin olunuz.
Daha sonraBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bir çok konuya bakarak diğer yöntemleri deneyiniz.
Hepsini tek tek açıklamaları ile yazmak uzun zaman alır.
Klavye normalde çalışıyor, klavyede sorun yok. Sadece power tuşuna bastıktan sonra devreye girmiyor. Bios'tan kapalı olabilir. Bilgisayar masaüstü ekranı gelmeden geri kapanıyor dolayısıyla masaüstüne de giremiyorum. Google'da arama yaptım hiçbir şey bulamadım maalesef.
Maalesef bu da işe yaramadı. Ayrıca cihazda Home tuşu mevcut değil.Bir de şu yöntemi deneyebilir misiniz?
Cihazın kapalı olduğundan emin olunuz.
Sonra Güç tuşuna basınız.
Açılış logosunu görür görmez, Ses Kısma ve Ev tuşuna Bios ekranı gelene kadar basılı tutunuz.
Olmazsa, aynı yöntemi Ses Açma ve Ev tuşu ile deneyiniz.
Umarım cihazınızda Ev/Home tuşu vardır.