yok dünden beri bozuk.. uğraştım olmadı en son saolsun paradox bey yardım etti..İftardan sonra bozulması iyi olmuş aslında. Gündüz belki bir casper daha alırdınız, büyük hata yaparak.
yok dünden beri bozuk.. uğraştım olmadı en son saolsun paradox bey yardım etti..İftardan sonra bozulması iyi olmuş aslında. Gündüz belki bir casper daha alırdınız, büyük hata yaparak.
yaa aşk olsungarantisi olsa buraya girmezdim zaten
![]()
siz hoyrat kullanıyosanız benim suçum ne
![]()
tabii tabii, kalemi hangi ipek kırdıysa artık bilmiyorumBöyle basit bir şey için cihaz garantiye gönderilmez efendim.
Bu arada biz cihazlarımızı ipeklere sarıp kullanıyoruz.
Asıl size aşk olsun.
(Telefonu bozan kendisi, suçlu biz olduk.)
tabii tabii, kalemi hangi ipek kırdıysa artık bilmiyorum![]()
Telefon çekmedi bir ara, sanırım o sırada oldu ne olduysa.
Suç GSM operatörlerinin.
İşte videosu.
alemsin yaa![]()
![]()
Bu da son olsun.
Müsadenizle...
Nasipse daha sonra görüşmek üzere.
Hayırlı sabahlar.
tabii tabii, kalemi hangi ipek kırdıysa artık bilmiyorum![]()
Bir kerede benim tarafımı tutunuz efendim.
Bir kere yahu.
son bsey sorim mi ya?Üyemiz çıktı herhalde.
Yok canım , ben sizin tarafınızdayım zaten.![]()
son bsey sorim mi ya?bu isim (nick) değiştirilmiyo mu?
![]()
Oldu süper oldu.Emeği geçenlerden Allah razı olsun
BEN DEDİĞİNİ YAPTIM AMA QFİL PROGRAMI YÜKLENMEMİŞ ACABA GÜNCELLEMEMİ YAPILDI PROGRAMA
Teknoloji ile aram çok da iyi değildir. Buna rağmen anlatımları okuyarak açılmayan telefona yazılım yükleyerek telefonu açabildim. Çok teşekkürler herkese
İki farklı adımda sıkıntım oldu, belki de acemiliğimden, şunlar; ''Not:Bu yükleme için uygulama .NET 2.0 uyarısı veriyor bilgisayarınızda .NET 2.0 yüklü olmalı veya .NET 3.5 (.NET 2.0 ve 3.0 içerir''.
Ben de ise 3.5.1 yazıyordu, olmayacak diye düşündüm.
ikinci çekingem ise ''1.Driver kurulumundan sonra masaüstünüze gelen QFIL programını çalıştırın.Aşağıda programın ilk açılış arayüzü vardır. Burada Browse tıklayın ve atacağınız yazılım klasörünü seçip “prog_emmc_firehouse.mbn” uzantılı dosyayı seçin'' Deniyordu, ilkinde winrar'da olduğundan görmemiş meğer, o kısımdakileri masaüstüne boş bir klasöre atınca gördü. Teşekkür ederim tekrar.