- 3 Ocak 2017
- 1,011
- 840
- 113
- 39
Konuların altında farklı renkte ve dikkat çekici şekilde rar şifresini paylaştığın halde kimse rar şifresini bulamıyor. Ben de "görünürü görünmez yapmakta ustasın... " yazdım.Anlayamadım?
Konuların altında farklı renkte ve dikkat çekici şekilde rar şifresini paylaştığın halde kimse rar şifresini bulamıyor. Ben de "görünürü görünmez yapmakta ustasın... " yazdım.Anlayamadım?
Konuların altında farklı renkte ve dikkat çekici şekilde rar şifresini paylaştığın halde kimse rar şifresini bulamıyor. Ben de "görünürü görünmez yapmakta ustasın... " yazdım.
usb qualcom sürücüsü uyumlu değil diye hata alıyorum yüklerken x64 uyumlu değil sanırsam varmı x64 olanı kardeşim ?
Merhaba. Geçen ay telefona buradaki rom'u attım gayet güzel bir-iki hafta çalıştı.Dün şarjdan çıkartırken kapandı ve CasperVİA yazısında takılı kaldı. Geçen seferden tecrübeli olduğumdan aynı şartlarda yeniden yazılım attım. Amma CasperVIA yazısından ileri gitmiyor. Bu arada (power+ses açma )system recovery ekranına girdiğimde E:failed to mount /cache (invaid argument) hatası var. Bunun çözümü nasıl olacak bilgi rica ediyorum.(Casper via 6 cihaz)
Tekrar recovery den wipe yap. Tekrar rom at. Bu genelde system bölümünün silinmesinden yada oluşturulamamasından olabilir. Tekrar tekrar rom yükleyin. Düzelmesi lazım.
Yada;
Twrp yükleyebiliyorsanız, menüden “Mount System/Cache” yaparsanız düzelir.
Zaten vizeyi almış da öbür tarafa, acaba SIRAT tan geri döndürebilirmiyiz diye uğraşıyoruz.
Twrp yi yükleyemiyorum ne yazıkki. adb den denemelerime cevap vermiyor. Wiko Ridge 4G romunu denedim ondada aynı sorunu yaşadım. Cihazın garantisinin bitmesi ile bozulması aynı güne gelmesine ne demeli![]()
bu makinede yok ne yazık ki.Birde rom atılıyor sorun yok Telefon açılmıyor. Recovery consol da yukarıda yazdığım hatalar var. Haklısın programlamış olabilirler![]()
Twrp yi yükleyemiyorum ne yazıkki. adb den denemelerime cevap vermiyor. Wiko Ridge 4G romunu denedim ondada aynı sorunu yaşadım. Cihazın garantisinin bitmesi ile bozulması aynı güne gelmesine ne demeli![]()
Paradox, bu makinede diskte yer yok,kurulu programları kaldırma şansım yok. ve qualcomm için sürücü ve programları yükleyecek alanda yok.Yani bağlansan da herhangi bir iş yapma şansı ne yazık ki yok. Diğer makinem yanımda değil.Belli bir zamanda yardımcı olabilirim dersen bana belli bir saat söyle o zaman bağlantı verebilirim.