Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,674 163 www.yavuzcakar.com 28 Mar 2017 #1 Codegen Qbix M80 Rom Rom indirme linki: (Beklemek ve hız limiti yok.) Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. Son düzenleme: 23 Şub 2021
Codegen Qbix M80 Rom Rom indirme linki: (Beklemek ve hız limiti yok.) Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
K korayaman2 Yeni üye Kayıtlı üye 22 Şub 2021 1 0 1 40 23 Şub 2021 #2 konu eskı ama rom ındırme lınkı varmıdır kendı sıtesınden ındırıyorum fakat hıc bır sekılde ıslem yapmıyor flash uzerınden kurmaya calısıyorum
konu eskı ama rom ındırme lınkı varmıdır kendı sıtesınden ındırıyorum fakat hıc bır sekılde ıslem yapmıyor flash uzerınden kurmaya calısıyorum
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,674 163 www.yavuzcakar.com 23 Şub 2021 #3 korayaman2' Alıntı: konu eskı ama rom ındırme lınkı varmıdır kendı sıtesınden ındırıyorum fakat hıc bır sekılde ıslem yapmıyor flash uzerınden kurmaya calısıyorum Genişletmek için tıkla ... Yazılım yükleme işlemini Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. anlatıldığı gibi yapmanız gerekmektedir.
korayaman2' Alıntı: konu eskı ama rom ındırme lınkı varmıdır kendı sıtesınden ındırıyorum fakat hıc bır sekılde ıslem yapmıyor flash uzerınden kurmaya calısıyorum Genişletmek için tıkla ... Yazılım yükleme işlemini Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. anlatıldığı gibi yapmanız gerekmektedir.