Üzgünüm... Ulaşmaya Çalıştığınız Dosya Artık Bu Sitede Bulunmuyor...ben costom yazılımını yaptım kendim bizzat denedim amaç yardımcı olabilmek
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.şifre tiristian
hocam merhabalar link ölü galiba tekrar upload edermisiniz size zahmetben costom yazılımını yaptım kendim bizzat denedim amaç yardımcı olabilmek
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.şifre tiristian
kardeş gereken dosyaları da paylaşsan sana zahmet scatter ı filanBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indirin zipten çıkarın dosya içinde flash tools exe tıklayın açılınca scatter dosyasını gösterin firmware upgrage seçeneğini seçin dowlanda tıklayın işlem hazır gibi tableti kapatın usb kablosunu bağlayın otomotik olarak yazılım atmaya başlayacaktır kolay gelsin şimdiden
kardeş yüklediğin silinmiş tekrar paylaşsan olur mu?Üzgünüm... Ulaşmaya Çalıştığınız Dosya Artık Bu Sitede Bulunmuyor...![]()
silinmiş indirmiyor tekrar paylaşır mısınhocam merhabalar link ölü galiba tekrar upload edermisiniz size zahmet
silinmiş indirmiyor tekrar paylaşır mısın
hocam link kırık. yeni link verir misiniz.ben costom yazılımını yaptım kendim bizzat denedim amaç yardımcı olabilmek
hocam link kırık. yeni link verir misiniz.